facebook
X
Connect with us

Olivia Steer, postare în miez de noapte după ce a fost deblocată pe Facebook, despre realitatea din spitale: „Adevărul ne eliberează pe noi, iar pe ei îi acuză și încătușează. Adevărul nu respecta niciodată standardele Facebook!”

Published

on

    Olivia Steer, cunoscuta militantă pentru dreptul la alegere în ceea  ce privește vaccinarea, a revenit pe Facebook după ce a fost blocată de  cenzorii diviziei din România, cu următorul mesaj: „Pagina mea a fost  suspendată, pentru 24 de ore, pentru un comentariu primit de la un  cititor, postat în facsimil si însoțit de o scurta nota personala, care   suna ceva de genul: „Declarațiile oficiale sînt una. Realitatea  crîncenă e alta”.   Motivul invocat, desigur, a fost că nu  respectă standardele comunității. Dar cel real trebuie sa fi fost  puzderia de comentarii cu povești similare și, pe alocuri, indentice, ce   i-au urmat și care nu făceau decît să îi confirme autenticitatea. Asta e – adevărul nu respecta niciodată standardele Facebook sau ale trolilor care îl vînează!   Adevărul irită.   Adevărul înfurie.   Adevărul e că ne eliberează pe noi, iar pe ei îi acuză și încătușează.”

 Comentariul cenzurat demasca o nouă atrocitate din spitalele din România, cu o bătrână lăsată să moară, conform mărturiei pe care o redăm și noi aici:

 Olivia Steer este și o participantă la mitingurile anti-restricții aberante organizate de Starea de Libertate în București, după cum o dovedesc ultimele postări și, cel mai probabil, va fi prezentă, poate și ca vorbitoare, la următorul protest, anunțat de Pompiliul Diplan pentru 10 aprilie:

    

  „Sâmbătă 10 Aprilie începem in jurul orei 15 protestul nostru pentru Libertate, copii si parinti, bucuresteni si Români din provincie deopotriva, la Universitate, ca de obicei, și apoi plecam in mars catre Cotroceni. Cerem să ne fie ascultată Proclamatia pentru Libertate de la București.”, a scris organizatorul protestelor, promovat cu o filmare și pe pagina jurnalistei Olivia Steer. Le precedenta manifestare, cunoscuta militantă a publicat un mesaj-manifest, pe care îl reluam aici:

  

 „Daca   nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera  circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la  protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă nu înțelegi  enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării  programate a IMMurilor, prin restricții fara fundament științific, în  numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest,  azi, la 13.00, în Piata Universității!

Dacă ți se rupe că mare  parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din  locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează  la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare este 99,7%, nu  veni la protest, azi, în Piata Universitatii!

Dacă te doare în  cot că morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid,  ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără  slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei  decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Daca  nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat,  sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții,  cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați,  apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00,  în Piață Universității!

Dacă te lasă rece că ți se neaga dreptul   de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale  și neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare  de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piață Universității!

Daca ți se   rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizatii CASS,  pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis,  în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la  13.00, în Piață Universității!

Dacă ți-ai pus doua-trei măști în   fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mîini din oră în oră, ai făcut   Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante  impuse pentru o gripa cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la  13.00, în Piață Universității, la protest!

Dacă îți închipui că  guvernele pandemice (Orban și Cîțu), care mituiesc presa cu peste 200 de   milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională,  în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, îți poartă de grijă  și îți vor binele, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piața  Universității!

Dacă te amuzi, în loc să te îngrozești, că anunțul   înăspririi restricțiilor se face în hohotele generale de rîs ale  decidenților politici, în vreme ce ei sint primii care le încalcă, nu  veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!

Dacă nu înțelegi de   ce state ale lumii (India, China) au renunțat la isteria pandemica și  și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare și fără ca  incidența bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piata  Universitatii!

Dacă crezi că viața se trăiește în frică de  moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi  la protest!

Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!   3 aprilie, Piata Universității, ora 13.00!”

Olivia Steer a fost prezentă și la marșul anterior de unde a postat o fotografie cu steagurile tricolore să mulțimea, însoțită de următorul mesaj:

  

    Azi, în Parcul Izvor, am strigat: „Libertate!” și „Ori învingem, ori murim!”. Și am fost peste 3000. Mass-media a raportat 500. Așa că lumea a scandat, cu mult umor: „Să vină presa, să îi scoatem lesa!”.

 

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News