facebook
X
Connect with us

Medicul Adrian Cacovean desființează testul RT – PCR pentru Covid: Ciclurile de amplificare, care se setează la începutul testării probei, îi pot face pe toți pozitivi sau pe toți negativi

Published

on

    Adrian Cacovean este medic primar în chirurgie cardiovasculară.  Acesta comunică pe contul personal de MeWe, faptul că testul RT-PCR,  folosit acum în detectarea COVID-19, a fost inventat să se folosească  pentru studii de material genetic. Astfel, este un test de cercetare și  nu a fost făcut pentru determinarea prezenței de virusuri, pentru a  determina dacă un pacient are sau nu HIV (virusul care dă SIDA) sau  SarS-CoV-2. Acesta prezintă inclusiv un buletin al unei paciente care  arată utilizarea normală a testului RT-PCR (în baza textului), transmite Informația Liberă.Declarația doctorului Adrian Cacovean ”Iată un buletin de analiză care arată utilizarea normală a testului  PCR, în studii genetice, în cazul de față mutațiile genetice într-un caz   de cancer bronhopulmonar! Testul RT-PCR se folosește în studii genetice,  nu pentru identificarea de virus

 Este simplu, ce v-am prezentat este un test PCR făcut pentru ce trebuie,   identificarea în acest caz a mutațiilor genetice într-un cancer  bronhopulmonar, aceasta fiind utilizarea corectă a testului, nu la  identificarea de virusuri, cum este HIV sau COVID. E ca și cum ai  utiliza radarul să determini VSH, viteza de sedimentare a hematiilor sau   termometrul să afli umiditatea. Inventatorul testului PCR s-a certat cu   impostorii care au folosit acest test să determine HIV, să pună  diagnosticul HIV și pentru că aceștia știau că vor avea un adversar  redutabil în Kary Mullis, inventatorul testului PCR, și știau că acesta  va sări și le va strica treaba, Kary Mullis a murit suspect cu un an  înainte de începerea epidemiei.”, declară medicul.

  Testele nu sunt veridice? Avand în vedere ceea ce a comunicat dr. Adrian Cacovean pe contul de  MeWe, redacția Informația Liberă l-a contactat pentru detalii.

 Red: În urma declarației făcute putem înțelege că testele RT-PCR nu  determină corect și nu sunt create pentru a detecta COVID? Astfel, tot  ceea ce primim noi în raportul zilnic cu testele COVID efectuate și  numarul de pacienți infectați este o chestiune nesigura?”

 Dr. Cacovean: Ciclurile de amplificare, care se setează la începutul  testării probei îi pot face pe toți pozitivi sau pe toți negativi în  funcție de numărul de cicli setat de cel ce utilizează aparatul. Cum să  vă explic mai clar: testul RT-PCR amplifică proba intrată în cercetarea  genetică. Atunci când analizezi o probă, trebuie să faci reacții chimice   pe ea. De exemplu, pentru glicemie ai nevoie de 1 mililitri sau alt  volum,  în funcție de aparat, uneori o picătură, adică a douăzecea parte   din un mililitru.

 Fiecare analiză are nevoie de o anumită cantitate de material ca să  poată fii posibilă identificarea probei și cuantificarea. În cazul  testelor genetice ai probe foarte mici și pentru a le analiza, trebuie  să le amplifici, amplificarea însemnând replicare, înmulțire, pleci de  la o moleculă (bucată de proteină) și faci mai multe bucăți identice cu  proba inițială. Dacă la testul RT-PCR ar fi vorba de apă, apoi dacă iei  nisip din Sahara și ne-am imagina că testul RT-PCT ar analiza apa din  acel nisip, la felul cum este făcut testul, cu amplificări ca pentru  COVID, exagerate, analiza ar rezulta că Sahara suferă de prea multă apă.   Cine nu înțelege nici acum analogiile, să meargă să se vaccineze, să  poarte 30 de măști, să stea ascuns în casă, să nu bea apă nici după el,  să sune la salvare la primul strănut, să tremure de propria umbră și să  ne lase cu aberațiile lui!”, concluzionează medicul.

  „Niște disperați cred că îmi pot închide gura” Pentru că dr. Cacovean avea o activitate intensă pe pagina personală  de Facebook pe care posta în fiecare zi clarficări cu privire la  diferite cazuri în contextul coronavirus, redacția l-a întrebat de ce  și-a mutat activitatea pe MeWe, iar acesta a răspuns: „Pentru că niște  disperați cred că îmi pot închide gura blocându-mă pe Facebook!”.

 

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News