facebook
X
Connect with us

Apel către bucureștenii credincioși: Primarul PNL-PLUS-USR Nicușor Dan NU a alocat nici un leu din TAXELE NOASTRE pentru Catedrala Națională. Puteți să-i scrieți până pe 21 Aprilie ca să îi spuneți ce doriți să se realizeze cu TAXELE NOASTRE

Published

on

Primăria Capitalei a publicat proiectul de buget   Bugetul total al Capitalei ajunge la peste 9 miliarde de lei, în 2021   Nicușor Dan: Este un buget care face curățenie în primărie   Bani   pentru Catedrala Mântuirii Neamului nu sunt alocați.  Plătești   și nu câștigi prea mare lucru. Acesta poate fi sloganul primului an de  mandat al PNL-istului cu numele Nicușor Dan la primăria Capitalei valabil și în ziua în care a   pus în dezbatere publică proiectul de buget pentru 2021, transmite AlephNews. Primarul a  împărțit banii din taxele și impozitele tale.

În 2021, din bugetul   total al Capitalei de 9,5 miliarde de lei, cu tot cu credite și fonduri   europene, doar 1,9 miliarde lei merg către investiții, din care doar  600 de milioane de lei de la bugetul propriu. Restul, 1,2 miliarde sunt  fonduri europene.

Principalele proiecte Parcarea de la  capătul Șoselei Pantelimon primește 50,7 milioane lei. Pasajul Doamna  Ghica – 39 milioane lei, dar aici vor veni bani și de la Primăria  Sectorului 2. Prelungirea Ghencea-Domnești are alocate 47 de milioane de   lei.

Ce promite Nicușor că va mai face cu  banii tăi? Va revizui Planul Urbanistic General cu 5 milioane de lei,  consolidează clădiri cu risc seismic, 25 de milioane de lei sunt  rezervați pentru fostul sediu al Primăriei Sectorului 5 și aproape 2  milioane de lei pentru patinoarul și sala polivalentă Lia Manoliu.

Bani   pentru Catedrala Mântuirii Neamului nu sunt alocați. Statuile primesc  aporape 2 milioane lei, iar cele trei instituții care organizează  evenimente culturale, primesc 47 de milioane, din care peste 8 milioane  de lei sunt datorii, mai transmite sursa citată.

Propunerea RTnews

Proiectul a fost lansat deja în „dezbatere publică”. Așa că este rolul nostru, al cetățenilor, al bucureștenilor, al credincioșilor, este să-i spunem Primarului General al Capitalei ce ne dorim să se realizeze din TAXELE NOASTRE, ale celor discriminați în stil comunist prin acest proiect de buget, și anume să se redirecționeze TAXELE NOASTRE către Catedrala Mântuirii Neamului – Catedrala Națională.

Proiectul bugetului Municipiului București pentru anul 2021 poate fi  consultat aici: https://www.pmb.ro/buget/arhiva/get-anual-buget-list/2021/30 .

Se pot trimite sesizările, observațiile, puncte de vedere în  perioada 07 aprilie – 21 aprilie 2021, la adresa abracadabrantă de e-mail: [email protected]

Vedeți și FIȚI CTITORI AI CATEDRALEI NAȚIONALE, alături de Mihai Eminescu, Românul Absolut! Aflați aici cum. PICTĂM CATEDRALA!

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News