facebook
X
Connect with us

Sindicatul Europol, dezvăluire de ultimă oră: O adresă transmisă la nivelul tuturor județelor transpune solicitarea conducerii MAI de a culege informații despre PROTESTELE preconizate în perioada următoare. Poliția e folosită politic?

Published

on

    Conducerea Poliției Române, la solicitarea Ministerului de Interne, a transmis o adresă către toate inspectoratele județene de Poliție, prin care le cere să sprijine structurile de jandarmi, dar și să includă în intinerariile de patrulare anumite sedii de instituții, în contextul protestelor din perioada imediat următoare, arată Sindicatul Europol al polițiștilor.

  „Ultima oră!

  Să mai spună cineva că Poliția Română nu este folosită în funcție de „influențele politice”.

  O adresă transmisă la nivelul tuturor județelor, transpune solicitarea conducerii MAI, de a culege informații pentru manifestațiile publice preconizate în perioada următoare.

  Ce dosare penale, ce documentare a grupărilor infracționale, ce minori dispăruți și fete traficate, ce furturi de material lemnos, nimic din aceasta nu mai contează!

  Munca de poliție în vremurile acestea înseamnă să dai amenzi pentru mască, să stai în filtre și să culegi informații despre cei care vor să protesteze împotriva măsurilor Guvernului. Asta vor cei care ne conduc.

 #RomaniaStatPolitienesc”, a scris Sindicatul Europol miercuri, 7 aprilie 2021, pe social media.  

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News