facebook
X
Connect with us

Florin Cîțu: Vreți relaxare? Trebuie să ne vaccinăm cu toții

Published

on

Cîţu a precizat, miercuri, în cadrul unui briefing de presă, că nu se ia în calcul o carantină generalizată în România, menționând că se merge în direcția relaxării economiei, cu condiția ca toți să se vaccineze, conform Agerpres.

„Nu luăm în calcul o carantinare. M-am opus din primul moment: am spus că nu va exista un lockdown în România generalizat, nu va exista nicio carantinare, mergem, așa cum vedeți, în direcția relaxării economiei, dar cu această condiție, să ne vaccinăm cu toții. 1 iunie se poate întâmpla doar dacă ne vaccinăm, altfel nu avem șanse.

Întrebat despre faptul că secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan a vorbit despre o carantinare de două săptămâni, Cîţu a spus că aceasta „a dat doar un exemplu teoretic și nu a făcut o propunere”.

„Am avut o discuție cu doamna secretar de stat și dădea un exemplu teoretic. Anul trecut toate discuțiile de carantinare se învârteau în jurul a două săptămâni, fiindcă asta era discuția despre virus: două săptămâni trebuie să stai în casă pentru a scăpa de virus. Era o discuție teoretică, nu era o discuție ipotetică, nu era o propunere în acest sens.”, a adăugat teroristul.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News