facebook
X
Connect with us

Tiranul Klaus Schwab declară că oamenii nevaccinați sunt o amenințare pentru umanitate

Published

on

Câțiva zeci de șefi ai Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), ai Forumului Economic Mondial (WEF) și ai altor organisme globaliste au declarat că „Marea Resetare” trebuie să includă instituirea unui tratat global „pandemic” pentru a se asigura că toți oamenii sunt „vaccinați” în conformitate cu cererile guvernamentale.

Șeful WEF, Klaus Schwab, spune că oamenii care refuză să meargă împreună cu planul sunt o amenințare pentru toți ceilalți. El, premierul britanic Boris Johnson, președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Angela Merkel și mulți dintre ceilalți suspecți obișnuiți sunt de acord.

 

Acești „lideri” internaționali au semnat o scrisoare în care se spune că următoarea fază a tranziției plandemice către o nouă ordine mondială impune ca inginerii sociali din lume și arhitecții societali „să construiască o arhitectură internațională a sănătății mai robustă, care să protejeze generațiile viitoare”.

Scrisoarea continuă să declare coronavirusul din Wuhan (Covid-19) drept „cea mai mare provocare pentru comunitatea globală din anii 1940”, adăugând că vor exista cu siguranță „alte pandemii și alte urgențe majore de sănătate” în anii următori.

„Niciun guvern sau agenție multilaterală nu poate aborda această amenințare singură”, adaugă scrisoarea.

„Întrebarea nu este dacă, ci când. Împreună, trebuie să fim mai pregătiți pentru a prezice, preveni, detecta, evalua și răspunde eficient la pandemii într-un mod foarte coordonat. Pandemia Covid-19 a fost o amintire dură și dureroasă că nimeni nu este în siguranță până când toată lumea nu este în siguranță ”.

Schwab a declarat în urmă cu doar câteva săptămâni că este de părere că „nimeni nu va fi în siguranță” decât dacă „toată lumea este vaccinată”.

Nu contează dacă un „vaccin” este experimental și este încă în curs de studii clinice, ceea ce este cazul tuturor vaccinurilor cu virus Wuhan care sunt distribuite în prezent. Dacă guvernul spune că ar trebui să-l obțineți, atunci trebuie să-l obțineți, susține Schwab.

Ceilalți semnatari au declarat în esență că cred același lucru. Toate injecțiile, indiferent de scopul lor sau de riscurile implicate, trebuie luate de întreaga umanitate pentru ca fiecare să se simtă „în siguranță” împotriva germenilor înfricoșători din China sau din alte părți.

Acest lucru va aduce un „bun public” care va îndeplini principiile Noii Ordini Mondiale, așa cum a fost planificat de mult de societățile secrete și așa cum este descris pe Ghidurile Georgiei, în legile Noahide și în alte texte cheie ale statului profund care funcționează ca planuri pentru o lume totalitară viitoare.

Plandemia coronavirusului Wuhan (Covid-19) este doar o piesă din această agendă mult mai largă, care implică injectarea întregii umanități cu prima piesă din Marca fiarei.

Nimeni nu va putea cumpăra sau vinde nimic fără a fi mai întâi „vaccinat”. Acceptând să se vaccineze, oamenii își închină și credință la sistemul bestiei din Noua Ordine Mondială cunoscut sub numele de „medicină” occidentală, care îi înrobesc pentru totdeauna prin minciuni și înșelăciune.

„Scopul principal al acestui tratat ar fi să încurajeze o abordare a întregului guvern și a întregii societăți, consolidând capacitățile naționale, regionale și globale și rezistența la viitoarele pandemii”, se mai arată în scrisoare.

„Aceasta include îmbunătățirea considerabilă a cooperării internaționale pentru a îmbunătăți, de exemplu, sistemele de alertă, schimbul de date, cercetarea și producția locală, regională și globală și distribuirea de măsuri medicale și de sănătate publică, cum ar fi vaccinurile, medicamentele, diagnosticul și protecția personală echipament. ”

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News