facebook
X
Connect with us

R3media a împlinit 6 luni! Record de cititori în luna martie: Vă mulțumim!

Published

on

Dragi prieteni,

pe 6 martie, siteul și comunitatea R3media au împlinit șase luni de viață. Azi, pe 5 aprilie, am bucuria să vă anunț că luna martie, a șasea de viață pentru comunitatea noastră, a fost cea mai de succes din scurta noastră existență.

În luna martie, ne-au trecut pragul aproape 339.000 de cititori unici. Mai precis, 338.987(cf. Google Analytics)!.

Vă mulțumim! Nu aș fi crezut că în doar șase luni vom ajunge atât de departe. Fără contribuția dvs, la propriu, acest lucru nu ar fi posibil.

Doar cu contribuția dvs directă și nemijlocită am putut să-l aducem alături de noi pe tânărul Anand Sergiu Donca, să colaborăm cu un traducător autorizat, să realizăm primul podcast conservator românesc și să stabilim un parteneriat cu o asociație studențească prestigioasă.

Sigur că raportat la alții, traficul nostru nu este mare, dar este o reușită excepțională în condițiile eforturilor depuse de 3-4 persoane. Alții au 4 persoane care se ocupă de un singur departament.

Vă asigur că nu ne vom opri aici! Scopul nostru este să ajungem la cât mai mulți români, astfel încât să fim citiți de 339.000 de români pe zi, nu pe lună! De altfel, sper ca în cel mai scurt timp să pot anunța colaborarea cu unul dintre cei mai buni jurnaliști români în activitate, care vă va plăcea cu siguranță.

Dacă doriți să ne ajutați să creștem, puteți dona aici!

Vă mulțumesc în numele meu și al colaboratorilor R3media,
Mihai Șomănescu

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News