facebook
X
Connect with us

Pr. Amfilohie, predică electrizantă: Nu cumva să ne mai prindă Paştile cu bisericile goale! Valuri – valuri să veniți! Înviere fără popor și preot, și fără împărtășanie, să nu mai existe

Published

on

Părintele Amfilohie Brânză, fostul duhovnic al Mănăstirii Diaconești, a ținut un cuvânt electrizant la parastasul oficiat la Târgu Ocna, în cinstea lui Valeriu Gafencu.

Acesta le-a cerut celor prezenți să nu mai permită ca bisericile să fie goale de Paști, așa cum au fost în 2020.

„Aşadar, bucuria aceasta a slujirii de astăzi, unde s-au adunat atâţia, e mare lucru, dar să nu rămânem numai la atât! Dimpotrivă, să mergem cu nădejde mai departe. E foarte important lucrul acesta. Ce să zic: Nu cumva să ne mai prindă Paştile cu bisericile goale! Valuri – valuri să veniți! Nu există să ne mai fure Paștile! Denii fără popor, Prohod fără popor, Înviere fără popor și preot, și fără împărtășanie, să nu mai existe! Mai bine morți, decât să trăim în compromis; mai bine mort cu Hristos și este mare lucru! Așa ceva nu există! Și avem nevoie de dumneavoastră și invers… Nu trebuie să semnăm, nu trebuie nimic, fiecare să vină din conștiință, în genunchi. Nu se poate să oprească așa ceva! Şi vedeţi: nu mai e mulţimea aia de jandarmi, mulţimea aia de poliţişti – parcă ce făceau?! Şi nu-s fraţii noştri? N-avem aceeaşi Ţară, acelaşi crez? Nu e atacată si familia lor, şi valorilor lor creştine? Nu-i atacată unitatea noastră de neam?”, a spus părintele.

 

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News