facebook
X
Connect with us

ȚINTA: COPIII. Dr. Fauci vrea să vaccineze și copiii de 6 luni. „Nu vrem să trecem de la 12 ani la șase luni într-o singură mișcare; vom coborî de la 12 la 9, apoi de la 9 la 6, de la 6 la 2…” Liiceeni din SUA, „începând din toamnă”

Published

on

    Anthony Fauci, responsabilul de campania de vaccinare a Americii, are în plan să vaccineze cu serurile experimentale anti-Covid și copiii de 6 luni. El a făcut aceste declarații în cadrul emisiunii Întâlnire cu Presa de la televiziunea NBC, transmite SmartRadio.

 Pentru moment, niciunul dintre cele trei vaccinuri autorizate în Statele   Unite (Pfizer/BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson) nu poate fi  administrat copiilor sub 16 ani. Dar dr. Fauci a declarat pentru NBC că  unele companii au demarat deja studii pentru a reduce „treptat” limita  de vârstă: „Nu vrem să trecem de la 12 ani la șase luni într-o singură  mișcare, începem prin a coborî de la 12 la 9, apoi de la 9 la 6, de la 6  la 2…”.

 Având în vedere progresul rapid al studiilor, Fauci  preconizează că cei sub 12 ani vor fi vaccinați cel mai devreme la  sfârșitul anului. „Sau, cel mai probabil, în primul trimestru al anului  2022”. Liceenii vor fi vaccinați „începând din toamnă”. „Nu sunt sigur  dacă vom începe exact din prima zi a anului școlar, dar vom fi pe  aproape”, spune el.

 VIDEO, AICIȚ:

  

   

     

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News