facebook
X
Connect with us

Președintele Senatului, Anca Dragu, NU susține introducerea pașaportului de vaccinare: Nu cred că vom adopta un asemenea demers

Published

on

Președintele Senatului, Anca Dragu, a spus că nu crede că România va adopta pașaportul de vaccinare și nici nu susține un asemenea demers.

„Nu cred că vom trece la acest pașaport COVID-19. Personal, nu susțin un asemenea demers”, a declarat Anca Dragu, duminică seara, într-o intervenție la Antena 3.

Ea a subliniat că fiecare persoană este responsabilă, iar „această responsabilitate înseamnă inclusiv să ne vaccinăm”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Cred că fiecare dintre noi este responsabil şi, ca atare, această responsabilitate înseamnă inclusiv să ne vaccinăm şi să luăm toate măsurile privind mască, distanțare, aşa mai departe şi pe măsură ce vom avea un număr cât mai mare de persoane vaccinate cred că vom putea considera pandemia spre final. De fapt, asta este miza în toată această discuție economică, în ce măsură vom scăpa rapid de pandemie, până după jumătatea anului, să zicem că avem un număr însemnat de populație deja vaccinat, şi în România şi în alte tari europene, astfel încât activitatea economică să își reia cursul normal”, a precizat președintele Senatului.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Declarațiile Ancăi Dragu vin în contextul în care mai mulți lideri europeni doresc implementarea unei astfel de măsuri. Conform cancelarului german, Angela Merkel, acest pașaport ar putea fi implementat până la începutul verii.

În România, Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că susține o astfel de idee. Președintele Klaus Iohannis a spus deja că nu dorește un astfel de pașaport în scop turistic, ci medical.

Partidul AUR a anunțat că se va opune oricărei forme de introducere a unui pașaport de vaccinare.

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News