facebook
X
Connect with us

Secțiunea care dedicată religiei de la Expoziția Kitsch-ului de la AFI Cotroceni a fost ÎNCHISĂ. Proprietarul muzeului îi numește „extremiști” pe cetățenii care s-au simțit jigniți

Published

on

Secțiunea dedicată credinței ortodoxe de la așa-zisul Muzeu al Kitsch-ului care are o expoziție la AFI Cotroceni a fost închisă, despre care R3Media a relatat zilele trecute.

După mai multe zile de reacții negative din partea cetățenilor, dar și a organizațiilor non-guvernamentale și a Bisericii, secțiunea care avea ca exponate obiecte religioase specific ortodoxe a fost izolată.

Proprietarul așa-zisului Muzeu, Cristian Lică, se victimizează pe siteul deținut de Cristian Tudor Popescu, Republica.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media

Într-un articol, el admite că momentul de „maxim” al protestelor împotriva expoziției sale a fost când „ când niște protestatari au desfășurat un banner în fața expoziției noastre, ca într-o peluză de stadion. N-au fost propriu-zis violenți, însă prezența lor acolo a tensionat un pic atmosfera”.

Cu toate acestea, îi numește pe toți cei nemulțumiți drept „extremiști”: „Atunci am stat și ne-am întrebat: Cum naiba am ajuns în situația asta? Cum am ajuns să fim ținta intimidărilor și amenințărilor extremiștilor? Păi, noi ne punem la mintea lor?”.

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News