facebook
X
Connect with us

Compania Merck renunță la vaccinurile anti-COVID din cauza rezultatelor „dezamăgitoare”: Oferă o protecție mai mică decât simpla contractare a virusului și dezvoltarea anticorpilor

Published

on

    Producătorul de vaccinuri Merck a abandonat dezvoltarea a două vaccinuri împotriva coronavirusului, spunând că, după cercetări aprofundate, s-a ajuns la concluzia că imunizare oferă o protecție mai mică decât simpla contractare a virusului și dezvoltarea anticorpilor, potrivit site-ului oficicial al campaniei, Merck.com, citat de Infowars.  

Compania a declarat că, în schimb, se va concentra pe cercetarea medicamentelor terapeutice etichetate ca MK-7110 și MK-4482.  Compania a anunțat că vaccinurile V590 și V591 au fost „bine tolerate” de către pacienții testați, dar au generat un răspuns al sistemului imunitar „inferior” în comparație cu infecția naturală.

  

 Rezultatele au fost „dezamăgitoare, și un pic surprinzătoare”, a anunțat Nick Kartsonis, vicepreședinte al laboratoarelor Merck. Ambele vaccinuri au generat mai puțini anticorpi decât alte vaccinuri anti-Covid și au provocat un răspuns al sistemului imunitar mai slab decât în cazul oamenilor care au contractat în mod natural virusul.

  „Rezultatele intermediare ale unui studiu de fază 3 au arătat o reducere cu peste 50% a riscului de deces sau insuficiență respiratorie la pacienții spitalizați cu COVID-19 moderat până la sever”, se menționează în declarația companiei despre medicamentul MK-7110.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News