facebook
X
Connect with us

SUA: A supraviețuit coronavirusului, dar a decedat la câteva ore după vaccinare

Published

on

Un bărbat din California, SUA, care a fost testat pozitiv pentru covid la sfârșitul lunii decembrie, a murit săptămâna trecută, la câteva ore după ce s-a vaccinat anti-covid,  a anunțat biroul șerifului din regiunea Placer, citat de SmartRadio.

„Există mai multe agenții locale, de stat și federale care investighează în mod activ acest caz; orice rapoarte referitoare la cauza decesului sunt premature, în așteptarea rezultatului anchetei”, declară biroul șerifului.

Săptămâna trecută, medicul epidemiolog Erica S. Pan a recomandat furnizorilor să oprească administrarea unui lot de vaccin Moderna ca măsura de precauție, după ce a provocat reacții alergice puternice în cazul unor pacienți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  R3Media.

„Niciun vaccin sau procedură medicală nu are zero risc, iar reacțiile adverse grave sunt rar întâlnite”, a scris Departamentul Sănătății din California, potrivit sursei citate.

În California, au fost distribuite aproape cinci milioane de doze de vaccine și s-au administrat 2.008.220.

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News