facebook
X
Connect with us

George Simion (AUR): Ne vom opune din toate puterile privatizării companiilor strategice care au mai rămas. În Polonia, au început să cumpere înapoi ce-au vândut și noi rămânem fără nimic?

Published

on

George Simion (co-președinte AUR) a spus că formațiunea sa se va opune prin toate mijloacele pe care le are la dispoziție privatizării companiilor la care statul încă mai este acționar.

El a declarat că a fost în Polonia și acolo, guvernanții nu numai că nu au privatizat companiile strategice, dar vor să cumpere înapoi și ceea ce s-a vândut.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple R3Media.

„Ne vom opune cu toate mijloacele pe care le avem la dispoziție la vânzarea companiilor strategice care ne-au mai rămas. Nu este profitabil Portul Constanța? Nu este profitabilă Hidroelectrica? Sau CEC-ul? Chiar se vrea să nu mai avem nimic? Am fost recent recent în Polonia, unde nu au privatizat companiile strategice, iar acum încearcă să cumpere ceea ce au vândut totuși. La noi, cine e leneș și nu e în stare să termine bugetul vrea să vândă tot. Au falimentat fabrici și întreprinderi construite de părinții noștri, au terminat locurile de muncă și au gonit oamenii în străinătate”, a spus Simion în cadrul emisiunii România 9 de la TVR.

Afirmațiile co-liderului AUR vin după ce premierul Cîțu a anunțat că Guvernul va abroga legea care interzice înstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile naționale. Sunt vizate companii de importanță strategică, precum Hidroelectrica – cel mai mare producător de energie al țării -, portul Constanța, CEC Bank, Poșta Română sau Tarom.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News