facebook
X
Connect with us

Artistul Dan Bittman: Pandemia ar putea dura ani. E o afacere execepțională

Published

on

Sunt zeci de restaurante și de terase care funcționează ilegal în prezent, iar oamenii au început să facă petreceri pe ascuns, a spus, duminică, artistul Dan Bittman, în replica la anunțul lui Raed Arafat privind identificarea unei terase care funcționa ilegal în Centrul Vechi din București.

„Vreau să îl anunț pe domnul Arafat, că în cazul acestei terase mai sunt cel puțin 20-30 de restaurante. Sunt zeci de restaurante și nu numai în București, în toată țara”, a spus Dan Bittman, la Antena 3.

Declarația lui Bittman a fost făcută în replică la anunțul lui Raed Arafat privind o terasă care funcționa ilegal în Centrul Vechi.

„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion și așa mai departe. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări. Pandemia ar putea dura ani de acum în colo. E o afacere execepțională”, a spus Dan Bittman.

Potrivit sursei citate, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a spus duminică, la Antena3, că terasa acoperită, unde oamenii stau „într-o bulă de plastic”, este interzisă, fiind considerată spațiu închis.

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News