facebook
X
Connect with us

Minciuna Săptămânii. FAKE NEWS DIGI 24 TV: „Susținătorii lui Trump au devastat sediul Partidului Democrat din Portland”. În realitate erau militanți ANTIFA. Postul nici nu și-a cerut scuze pentru minciună și nici nu a redat informația corectă

Published

on

    „Susținătorii lui Trump au vandalizat sediul Partidului Democrat din Portland în ziua învestirii lui Joe Biden”, a titrat DIGI 24 TV pe 20 ianuarie, după cum stă dovada în captura noastră de ecran și în link-ul rămas intact: https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/sustinatorii-lui-trump-au-vandalizat-sediul-partidului-democrat-din-portland-in-ziua-investirii-lui-joe-biden-1438087.

 În realitate era vorba de militanți ANTIFA, după cum a relatat TOATĂ PRESA AMERICANĂ.

 La sesizarea cititorilor ActiveNews,  editorul mincinos al știrii a eliminat până la urmă faptul că  delicvenții ar fi fost susținători ai lui Trump dar nici până acum  postul unguresc nici nu și-a cerut scuze pentru minciună și nici nu a  redat ultrior informația corectă, referitor la apartenența atacatorilor la gruparea   anarhistă de extremă-stânga ANTIFA, după cum a informat chiar Poliția din  Portland (foto cu trei dintre „susținătorii lui Trump” reținuți, mai  jos). 

„Susținătorii lui Trump”:

 

 

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News