facebook
X
Connect with us

Iași: Primarul Mihai Chirica, atacat cu iaurt în timpul festivităților de Ziua Unirii Principatelor. Atacatorul era supărat pe Klaus Iohannis: Spion german

Published

on

Primarul Mihai Chirica a fost atacat cu iaurt în timpul festivităților organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor.

Atacatorul, pe nume Bogdan Suditu, s-a apropiat de Primar și a spus „Iartă-mă părinte”, referindu-se la ÎPS Teofan aflat în apropiere, după care a aruncat cu iaurt în Mihai Chirica.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton  R3Media.

Acesta a strigat că președintele Klaus Iohannis „este vinovat de crimele de la Siemens și Continental”.

„Sunt ofițer de radar militar Bogdan Suditu. Nu vă mai bateți joc de istoria noastră cum și-au bătut joc de femeile gravide. Cum au vrut să mă omoare. Eu sunt ofițer de radare militare NATO. Eu am fost la universitate. Uitați-l pe domnul Iohannis spion german…“, a strigat protestatarul”, a scris bzi.ro. Primarul Chirica a anunțat că nu va depune plângere penală.

Bogdan Suditu nu este la prima ispravă de acest gen. În 2016, acesta a încercat să-l atace și pe Traian Băsescu.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteuluiR3Media.

În decembrie 2015, a venit la o conferinţă de presă a PSD Argeş şi le-a înmânat mai multe plângeri şi documente senatorului Şerban Valeca şi deputatului Gheorghe Marin. Printre documentele respective se număra şi o confirmare venită de la Curtea Penală de la Haga, confirmare în care lui Suditu i se preciza că plângerea sa împotriva companiei Continental a fost înregistrată.

Bogdan Nicolae Suditu consideră ca a fost concediat pe nedrept în 2008 de către compania SC „Continental Automotive Romania” SRL, cu sediul în Timişoara, fostă „Siemens VDO Automotive Romania” SRL” şi din 2009 a depus două plângeri penale şi a demarat 10 acţiuni în instanţă. În 2010, Suditu a depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara împotriva conducerii companiei, pe care a acuzat-o în bloc de nepunerea în aplicare a unei hotărâri judecatoreşti definitive ce prevedea plata retroactivă a salariilor în termen de 15 zile de la pronunţarea sentinţei.

Concret, Nicolae Bogdan Suditu, ce avea funcţia de programator, cerea în 2010 tragerea la răspundere penală a managerului general Christian von Albrichsfeld, a managerului de fabrică Peter Gruen, a managerului financiar Aurel Stanciu şi a managerului de resurse umane Anica Stoica pentru desfacerea abuzivă a contractului de munca şi refuzul de a fi reangajat pe acelaşi post dupa ce îşi câştigase acest drept în fața instanţelor de judecată.

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News