facebook
X
Connect with us

Nicușor Dan anunță că NU poate îndeplini ce a promis în campanie: Mai mult de jumatate din bugetul real pe 2020 a fost cheltuit pe subventii la transport și TERMIE. Vreau să ieșim din politica de tip Moș Crăciun

Published

on

    Așa cum s-a ținut  de cuvânt după ce a fost ales, declarând că nu vom avea căldură toată iarna, primarul Nicușor Dan anunță că în lista de investiții din acest an nu se vor găsi multe dintre lucrurile pe care le-a promis în campania electorală.  

 ”Pe măsură ce vom descoperi lucruri, vom ajusta cheltuielile pe care Primăria Capitalei le face”, a spus primarul general, care susține că totul se învârte în jurul bugetului.

  

 ”Vreau să ieșim din politica de timp Moș Crăciun, în care s-a desfășurat până acum discuția pe buget. Veneau directorii, propuneau mult, știau că se taie, se tăia din pix și nu exista nicio coerență între lucrurile care se plăteau de la bugetul local.

  

 „Pentru că avem această dorință de a ieși foarte repede cu un buget, imediat după bugetul național, nu o să găsiți în lista de investiții multe din lucrurile pe care le-am anunțat în campania electorală, dar o să avem de-a lungul anului mai multe rectificări pozitive în care vom adăuga, pe măsură ce vom identifica surse de finanțare, mari lucrări de investiții, cum ar fi pacul natural Văcărești. În jurul lunilor aprilie-mai o să vedeți acest obiectiv de investiții început. Pe măsură ce vom descoperi lucruri, vom ajusta cheltuielile pe care Primăria Capitalei le face”, a explicat Nicușor.

  „Din punct de vedere operațional, discuțiile pe buget vor continua marți și miercuri, în special cu instituțiile din educație și cultură din subordinea Primăriei. Urgența este să ieșim cu un buget realist imediat după aprobarea bugetului național. Buget realist înseamnă cu venituri reale, și nu 7 miliarde și jumătate venituri imaginare. Vreau să recâștigăm încrederea atât a băncilor de la care ne vom împrumuta, cât și a pieței, a furnizorilor de servicii cu care vrem să lucrăm în continuare”, a mai spus Nicușor Dan.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News