facebook
X
Connect with us

Ceremonii în garnizoanele militare cu ocazia sărbătoririi a 162 de ani de la Mica Unire. MApN: Din motive de securitate sanitară, participanţii nu se vor prinde în Hora Unirii

Published

on

Ministerul Apărării Naţionale, împreună cu autorităţile locale, va organiza duminică, 24 ianuarie, în garnizoanele în care există monumente dedicate Unirii Principatelor, ceremonii militare şi religioase cu ocazia sărbătoririi a 162 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române, a informat MApN, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, din motive de securitate sanitară, participanții la evenimente nu se vor prinde în Hora Unirii, așa cum se întâmpla în anii anteriori.

Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, şi şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, vor participa, de la ora 12.30, la ceremonia militară a depunerii de coroane şi jerbe de flori la Statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, amplasată în Dealul Patriarhiei Române din Bucureşti, se precizează în comunicat.

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News