facebook
Connect with us

INAUGURAREA MARII RESETĂRI. Un jurnalist care s-a auto-identificat de „extremă dreapta” a încercat să intre în zonele de securitate din Washington. „Mi se rupe inima”. PLECAREA LUI TRUMP – MY WAY

Published

on

     SUS: TRANSMISIE LIVE DE LA INAUGURAREA MARII RESETĂRI. JOS: PLECAREA LUI TRUMP

  În timp ce Donald Trump și-a luat La revedere de la americani asigurându-i totodată că Mișcarea politică America First (America înainte de toate) se află abia la început, capitala Statelor Unite se află sub asediu total pentru inaugurarea de azi a președintelui Marii Resetări, Joe Biden. Trump se pregătește să părăsească în acest moment Casa Albă cu un elicopter – ca să ne amintim din nou de paralela cu Ceaușescu – și urmează să susțină un ultim discurs în calitate de președinte al SUA la Baza militară Andrews de unde va pleca spre Florida în ultimele sale ore ca președinte al SUA. Vă vom ține la curent aici cu evoluția zilei. ACTUALIZARE MAI JOS

    VIDEO Trump: „Mișcarea noastră este de abia la început – The best is yet to come”. Biden – o inaugurare cât o imensă înmormântare 

 ACTUALIZARE 15.30, ora României:   „Vă iubesc pe toți!”, s-a adresat Trump mulțimii venite la Baza  Andrews, invitând-o și pe soția sa Melania să vorbească. „Dumnezeu să vă   binecuvânteze pe voi, Dumnezeu să binecuvânteze această națiune  frumoasă!”, au spus cei doi. „Nu știm de unde a ieșit virusul chinezesc  dar este un lucru oribil care se întâmplă lumii și vă rog să fiți foarte   atenți cu el”, a spus Trump.

 „Mă voi lupta mereu pentru voi și  voi urmări tot ce se întâmplă. Urez noroc noii Administrații. La  Revedere, vă iubim și ne vom întoarce într-o zi, sub o formă. Să aveți o   viață bună! Ne vom revedea curând!”, a mai spus Trump în uralele de  „USA!” și „We love Trump!” ale celor prezenți.

 ACTUALIZARE  ora 16.00 / Ora 9.00, ora locală. Avionul cu cel mai important  președinte al Statelor Unite ale Americii din istoria contemporană a  lumii a plecat pe acordurile piesei lui Frank Sinatra „My Way”.  

 Un omagiu video realizat de un fotograf italian pe exact aceeași piesă a fost publicat azi dimineață de ActiveNewsTV. Îl reproducem și aici:

   Jim Hale, jurnalist la LifeSiteNews a dat două ture prin capitala ocupată înaintea inaugurării, în timpul nopții și pe zi, pentru a constata că cele câteva zeci de mii de trupe dispuse ca în Afganistan pe străzile Washington-ului sunt doar actori pe scena unui teatru ieftin și absurd imaginat de democrați. Am căutat extremiștii de dreapta pentru care s-au desfășurat forțele acestea impresionante și nu m-am găsit decât pe mine, spune Jim Hale. Pentru că, potrivit presei oficiale care domină piața media din SUA – ca și în România – cei care gândesc ca mine sau care doar au mers la un miting pro-Trump, sunt… extremiști de dreapta, afirmă Hale.

 El mai arată în imaginile sale de mai jos cum, deși nu se poate intra în zona dinspre Capitoliu, în schimb, spațiul din fața Casei Albe unde încă se afla președintele detrona al Americii la ora filmării, denumit acum Piața BLM, a fost lăsat liber pentru zgomotoșii ocupanți anti-Trump ai ei, care desfășuraseră un mare steag injurios la adresa lui. La câțiva metri mai încolo, printre gardurile de sârmă ghimpată, se află biserica la care mergea Donald Trump, atacată de hoardele BLM și ANTIFA în timpul demonstrațiilor violente de forță ale gherilelor urbane de extremă stânga, și unde Trump s-a deplasat pe jos, a doua zi după distrugeri, pentru a-și apăra biserica. Acum locul pare total infestat. „Mi se rupe inima!”, comentează Jim Hale. Urmăriți filmările sale mai jos. Vom reveni!

   

   

Trump: Ne vom întoarce! 

Rusia a mărit trupele militare langă Nistru

Published

on

Șeful Serviciului de Informații și Securitate (SIS) din Republica Moldova, Alexandr Esaulenco, a declarat într-un interviu pentru presa ucraineană Glavcom că Rusia și-a mărit efectivele de militari ruși care păzesc depozitului de muniții de la Cobasna.

„În primul rând, vorbim despre regiunea noastră separatistă: vorbim despre stânga Nistrului, vorbim de formațiuni militare ilegale, un grup operativ al trupelor ruse (GOTR), vorbim despre compoziția militară din jurul satul Cobasna. Din câte cunoaștem, protecția acestor depozite este acum întărită și înțelegem că acest factor este unul dintre elemenele-cheie în ceea ce privește utilizarea elementelor destabilizatoare în țara noastră”, a declarat Alexandr Esaulenco, transmite Unimedia.

Exercițiile militare din regiunea transnistreană s-au ales cu comentarii diferite din partea prim-ministre Republicii Moldova, Natalia Gavrilița și ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

Dacă Gavrilița spune că Guvernul este la curent cu acestea și „pledează pentru pace și stabilitate în regiunea noastră”, Popescu le califică drept contraproductive, „care vin în contradicție cu legislația”.

„În Grupul Operațional al Trupelor Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova s-au desfășurat exerciții pentru pregătirea de luptă.

În total, în acestea au fost implicate aproximativ 100 de unități de echipament militar”, se anunță într-un comunicat de presă al Districtului militar Vest al Federației Ruse din data de 25 ianuarie.

Acestea au avut lov în timp ce tensiunile din Ucraina și Rusia cresc, iar liderii mondiali se declară îngrijorați de situația creată.

Continue Reading

George Simion face anunțul zilei: Liderii AUR se vor întâlni cu Benjamin Netanyahu și Viktor Orban

Published

on

Deputatul George Simion, co-președinte AUR, a declarat că în viitorul apropiat se va întâlni cu fostul premier israelian Benjamin Netanyahu, dar și cu liderul ungar, Viktor Orban, pentru a discuta viitorul Europei.

Simion a catalogat astfel, drept minciuni, acuzațiile de anti-semitism și pro-rusism, care îi sunt aduse AUR de către oponenții politici.

„E o aberație tot ce scrie domnul Cioloș, care îmi da mie lecții despre facturi, având in vedere ca ei au pledat prin doamna Pruna pentru liberalizare. Nici măcar nu se chinuie sa își justifice minciunile. Eu mă bat in primul rând pentru Basarabia si zice ca eu sunt pro-rus. Nu ne intimidează pe noi, pot sa scrie cat vor. Acum caută ONG-uri sa ne facă reclamații, ne pârăsc la Bruxelles. Ii anunț ca familia europeana din care facem parte conține si partidul lui Benjamin Netanyahu, cu care am si stabili o întâlnire, in luna aprilie, nu am stabilit încă data exacta. Eu am prieteni evrei, astea sunt minciunile celor care vor sa ne discrediteze pe tema Holocaustului. Acea declarație a fost interpretata greșit.

Maine o sa discutam si cu Viktor Orban, sa vedem care este viitorul politic al partidelor patriotice in Europa. Pentru ca noi nu suntem extremiști si antieuropeni, ci suntem pentru o Europă unită, dar sa se păstreze componenta națională. De exemplu, programele Green Deal si altele propuse de UE nu sunt fezabile in Romania”, a spus George Simion la România TV.

Benjamin Netanyahu este unul dintre cei mai longevivi premieri din istoria Israelului, fiind aproximativ 15 ani în această funcție, în două mandate.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai ȘomănescuPublisher R3media

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Continue Reading

VIDEO | Elon Musk susține „Convoiul libertății”: camionagiii canadieni care protestează împotriva vaccinării obligatorii străbat țara pentru a ajunge în capitală

Published

on

Șeful Tesla, Elon Musk, și-a anunțat susținerea pentru „Convoiul Libertății”, marșul pe care camionagii canadieni îl fac prin țară, pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii.

„Camionagiii canadieni sunt cei mai tari”, a scris șeful Tesla pe Twitter. Convoiul libertății este supranumele pe care marșul pe care camionagii din Canada îl fac spre capitala Otawa, în semn de protest pentru obligativitatea vaccinării impusă de Guvernul Trudeau.

Canadian truckers rule

— Elon Musk (@elonmusk) January 27, 2022

 

Protestul camionagiilor a fost întâmpinat cu entuziasm pe drumurile Canadei, zeci de clipuri circulând online care arată oameni salutând șoferii ce trec pe șosea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a impus obligativitatea vaccinării pentru șoferii de tir care trec granița în țara sa pe 15 ianuarie. Liberalul a criticat faptul că unii șoferi de tir au alte păreri și și le exprimă.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„O minoritate marginală care este în drum spre Ottawa sau care susțin păreri inaceptabile pe care le exprimă nu reprezintă viziunea canadienilor care au fost alături unul de altul, care știu că urmarea științei și au inițiativa de a se apăra unul pe altul sunt cele mai bune căi pentru a ne asigura libertățile”, a spus Trudeau.

Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, și-a exprimat de multe ori opoziția față de vaccinarea obligatorie. El a spus, în trecut, că deși el și familia sa sunt vaccinați, obligativitățile impuse de stat în acest domeniu reprezintă o „eroziune a libertății”, scrie Bloomberg.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular