facebook
Connect with us

Cu ochii la Biden, să nu scăpăm din vedere ce se mai petrece un pic mai la nord, în Canada

Published

on

1. Primul ministru Justin Trudeau, mare admirator al RP Chineze, a aprobat unei delegații a Armatei Populare de Eliberare efectuarea de exerciții militare comune, pe teritoriul Canadei, în condiții de frig extrem, în iarna lui 2019.

De ce ar avea China nevoie să-și antreneze soldații în astfel de condiții? Păi China are graniță comună pe versantul Hymalaya cu marele rival asiatic, India. Iar ministrul apărării canadian, cel care a sugerat lui Trudeau colaborarea cu China, este un simpatizant Sikh, minoritate care are mereu ceva de împărțit cu guvernul de la New Delhi.

Dincolo de faptul că militarii chinezi ar fi primit expertiză militară, ar fi avut ocazia să își bage un pic nasul prin treburile armatei canadiene. Un pic de spionaj nu strică, dacă gazdele tot sunt așa de generoase.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Manevra a fost însă oprită la timp de generalul Jonathan Vance, șeful statului major, căruia i s-a părut cel puțin deplasată ideea ca o țară NATO să își antreneze un potențial rival pe teren propriu! Desigur, Trudeau și ministrul apărării au fost ofuscați de îndrăzneala acestuia, așa că generalul Vance a fost înlocuit din funcție pe 23 decembrie 2020 cu un alt militar, probabil mai ospitalier.

La ora actuală, ofițerii și generalii din armata canadiană, ca și partenerii lor civili din CSIS se luptă cu greu să își păstreze calmul în față ingerințelor inadmisibile ale politrucului Trudeau în problemele de securitate națională. Cu siguranță, va urma!

2. Și ca să vedeți că politica modernă nu se mai face de-a lungul liniei de demarcație stânga-dreapta, iată o altă nebunie.

Proaspătul lider al opoziției conservatoare canadiene, Erin O’Toole, a anunțat că a propus excluderea din grupul parlamentar al fostului sau rival – Derek Sloan.
Motivul ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Pe parcursul campaniei pentru desemnarea liderului partidului, Derek a primit o donație oficiala de 113 dolari din partea unui oarecare domn Fromm….presupus suprematist alb. De menționat ca in această campanie, Derek a încasat peste 13 000 de donații….doar că vreun „prieten” a avut răbdarea să verifice profilul donatorilor, așa că a dat de acest domn suspect.

Și pentru că rasismul se ia mai ceva ca virusul, este evident că dacă Derek a primit bani din partea unui presupus rasist, este și el, ipso facto, tot rasist! Un motiv suficient pentru pseudo-conservatorul O’Toole să propună excluderea rivalului! Rasismul, fie el prin extensie, nu are ce căuta în rândul conservatorilor moderni, tovarăși! (Prostia și ticăloșia, astea da!)

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Cum spuneam, astăzi bătălia nu se mai dă între partide de stânga și de dreapta. Ci între forțe progresist-globaliste sponsorizate de China (cam majoritatea partidelor) și forțe patriotic conservatoare de peste tot (armata, poliția, oameni de afaceri, popor), sponsorizate direct de providență!

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rusia a mărit trupele militare langă Nistru

Published

on

Șeful Serviciului de Informații și Securitate (SIS) din Republica Moldova, Alexandr Esaulenco, a declarat într-un interviu pentru presa ucraineană Glavcom că Rusia și-a mărit efectivele de militari ruși care păzesc depozitului de muniții de la Cobasna.

„În primul rând, vorbim despre regiunea noastră separatistă: vorbim despre stânga Nistrului, vorbim de formațiuni militare ilegale, un grup operativ al trupelor ruse (GOTR), vorbim despre compoziția militară din jurul satul Cobasna. Din câte cunoaștem, protecția acestor depozite este acum întărită și înțelegem că acest factor este unul dintre elemenele-cheie în ceea ce privește utilizarea elementelor destabilizatoare în țara noastră”, a declarat Alexandr Esaulenco, transmite Unimedia.

Exercițiile militare din regiunea transnistreană s-au ales cu comentarii diferite din partea prim-ministre Republicii Moldova, Natalia Gavrilița și ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

Dacă Gavrilița spune că Guvernul este la curent cu acestea și „pledează pentru pace și stabilitate în regiunea noastră”, Popescu le califică drept contraproductive, „care vin în contradicție cu legislația”.

„În Grupul Operațional al Trupelor Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova s-au desfășurat exerciții pentru pregătirea de luptă.

În total, în acestea au fost implicate aproximativ 100 de unități de echipament militar”, se anunță într-un comunicat de presă al Districtului militar Vest al Federației Ruse din data de 25 ianuarie.

Acestea au avut lov în timp ce tensiunile din Ucraina și Rusia cresc, iar liderii mondiali se declară îngrijorați de situația creată.

Continue Reading

George Simion face anunțul zilei: Liderii AUR se vor întâlni cu Benjamin Netanyahu și Viktor Orban

Published

on

Deputatul George Simion, co-președinte AUR, a declarat că în viitorul apropiat se va întâlni cu fostul premier israelian Benjamin Netanyahu, dar și cu liderul ungar, Viktor Orban, pentru a discuta viitorul Europei.

Simion a catalogat astfel, drept minciuni, acuzațiile de anti-semitism și pro-rusism, care îi sunt aduse AUR de către oponenții politici.

„E o aberație tot ce scrie domnul Cioloș, care îmi da mie lecții despre facturi, având in vedere ca ei au pledat prin doamna Pruna pentru liberalizare. Nici măcar nu se chinuie sa își justifice minciunile. Eu mă bat in primul rând pentru Basarabia si zice ca eu sunt pro-rus. Nu ne intimidează pe noi, pot sa scrie cat vor. Acum caută ONG-uri sa ne facă reclamații, ne pârăsc la Bruxelles. Ii anunț ca familia europeana din care facem parte conține si partidul lui Benjamin Netanyahu, cu care am si stabili o întâlnire, in luna aprilie, nu am stabilit încă data exacta. Eu am prieteni evrei, astea sunt minciunile celor care vor sa ne discrediteze pe tema Holocaustului. Acea declarație a fost interpretata greșit.

Maine o sa discutam si cu Viktor Orban, sa vedem care este viitorul politic al partidelor patriotice in Europa. Pentru ca noi nu suntem extremiști si antieuropeni, ci suntem pentru o Europă unită, dar sa se păstreze componenta națională. De exemplu, programele Green Deal si altele propuse de UE nu sunt fezabile in Romania”, a spus George Simion la România TV.

Benjamin Netanyahu este unul dintre cei mai longevivi premieri din istoria Israelului, fiind aproximativ 15 ani în această funcție, în două mandate.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai ȘomănescuPublisher R3media

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Continue Reading

VIDEO | Elon Musk susține „Convoiul libertății”: camionagiii canadieni care protestează împotriva vaccinării obligatorii străbat țara pentru a ajunge în capitală

Published

on

Șeful Tesla, Elon Musk, și-a anunțat susținerea pentru „Convoiul Libertății”, marșul pe care camionagii canadieni îl fac prin țară, pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii.

„Camionagiii canadieni sunt cei mai tari”, a scris șeful Tesla pe Twitter. Convoiul libertății este supranumele pe care marșul pe care camionagii din Canada îl fac spre capitala Otawa, în semn de protest pentru obligativitatea vaccinării impusă de Guvernul Trudeau.

Canadian truckers rule

— Elon Musk (@elonmusk) January 27, 2022

 

Protestul camionagiilor a fost întâmpinat cu entuziasm pe drumurile Canadei, zeci de clipuri circulând online care arată oameni salutând șoferii ce trec pe șosea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a impus obligativitatea vaccinării pentru șoferii de tir care trec granița în țara sa pe 15 ianuarie. Liberalul a criticat faptul că unii șoferi de tir au alte păreri și și le exprimă.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„O minoritate marginală care este în drum spre Ottawa sau care susțin păreri inaceptabile pe care le exprimă nu reprezintă viziunea canadienilor care au fost alături unul de altul, care știu că urmarea științei și au inițiativa de a se apăra unul pe altul sunt cele mai bune căi pentru a ne asigura libertățile”, a spus Trudeau.

Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, și-a exprimat de multe ori opoziția față de vaccinarea obligatorie. El a spus, în trecut, că deși el și familia sa sunt vaccinați, obligativitățile impuse de stat în acest domeniu reprezintă o „eroziune a libertății”, scrie Bloomberg.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular