facebook
X
Connect with us

Cine este judecătorul care a condamnat România la CEDO în cazul transgenderilor: Yonko Grozev a fost membru important al Fundației Pentru o Societate Deschisă (Soroș) în Bulgaria

Published

on

Pe 19 ianuarie, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a sancționat România pentru că nu permite schimbarea genului, inclusiv în actele de identitate, fără ca persoana respectivă să-și schimbe și sexul biologic, după cum R3Media a relatat.

Decizia a fost salutată de către lobby-ul pro homosexualitate, ca fiind un prim pas spre forțarea României de a adopta o legislație care să permită identificarea persoanelor în funcție de propriile dorințe și nu neapărat cu respect față de biologia obiectivă.

Deși decizia i-a surprins pe mulți, ea nu ar trebui să surprindă, având în vedere cine a condus completul de judecată. Este vorba de Yonko Grozev, din Bulgaria.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Grozev nu este deloc imparțial din punct de vedere ideologic, fiind membru al Boardului Fundației pentru O Societate Deschisă (Open Society) din Bulgaria între 2001 și 2004. Între 2011 și 2015, judecătorul Grozev a fost membru în conducerea Open Society Justice Initiative (OSJI, New York). Ambele ONG-uri fac parte din rețeaua finanțată de către miliardarul George Soroș, binecunoscut pentru ideologia progresistă pe care o promovează peste tot în lume.

Grozev este unul dintre judecătorii bulgari, alături de Zdravka Kalaydjieva, care a fost incriminat de un raport al European Centre for Law and Justice (ECLJ) pentru conflictul de interese în care se află la CEDO.

Atât Grozev cât și Kalaydjieva au fost membri sau foarte apropiați de rețeaua Open Society, dar au judecat cazuri în care una dintre părți era un ONG din acest grup: 12 pentru Kalaydjieva și șase pentru Grozev, după cum relevă o publicație din țara vecină.

Mai mult, Grozev a reprezentat infamul grup anarhist Pussy Riot în 2018, într-un caz la CEDO, chiar înainte de a fi numit judecător al Curții, după cum relevă raportul ECLJ.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Pe lângă toate astea, Grozev este considerat un apropiat al oligarhului Ivo Prokopiev, o publicație de la Sud de Dunăre numindu-l „omul de paie” al acestuia. Prokopiev a fost trimis în judecată pentru implicarea într-un caz de privatizare din Bulgaria, dar în 2020 a fost achitat.

Concluzia despre decizia CEDO îi aparține Avocat Conferențiar Dr. Lavinia Tec: „Pe termen lung, hotărârea ne spală creierii. Să ne intre bine în capul limpede, acum la început de an – după ce a plecat de la noi efectul sarmalelor și al vinului, pentru cei care au sau avut gust, ori efectul aghiasmei – că sexul nu e binar, că sexul biologic nu există!!! Eliminați asta din educație, gândire și exprimare. Să ne intre bine în cap că dacă mai credem așa ceva, dacă mai gândim și exprimăm așa ceva, vom fi diagnosticați cu o ”tulburare mintală”!!!

Tulburarea minții, tulburarea dreptului…

Nimic nu mai e normal, nici sexul, nici dreptul!”

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News