FOTO. Nevasta lui Tudorache și-a pus pe Facebook inelul cu diamant de 270.000 de euro! Sunt divorțați doar în acte, au făcut Revelionul împreună – Ziariștii

13

MOTTO: „Nu sunt un om bogat, averea mea fiind familia și onoarea” – Daniel Tudorache joi, 19 noiembrie 2020
Adina Tudorache, sotia lui Daniel Tudorache, s-a laudat pe Facebook, în urmă cu aproape un an, cu inelul cu diamant pe care l-a primit de la Daniel Tudorache, cel care atunci era primarul Sectorului 1, observă Aktual24.ro. Conform procurorilor DNA, bijuteria a fost cumpărată cu bani proveniti din șpagă. Valoarea ei este de 270.000 de euro (80.000 inelul + 190.000 diamantul).

Fotografia-cheie a fost postată de Adina Tudorache pe Facebook în ziua de 31 decembrie 2019. „Fosta soție” a lui Daniel Tudorache se afla chiar alături de acesta, probabil în seara sau în noaptea de Anul Nou. Deci se purta ca o soție, nu ca o „fostă soție”, semn că despărțirea lor din acte avea alte resorturi (de exemplu, protejarea imensei averi strânse din furt de domnul primar).

În această fotografie de familie (în care mai apare și o fetiță minoră), Adina Tudorache purta la vedere imensul inel cu diamant despre care fac vorbire procurorii DNA, la capitolul bijuterii pentru care „au fost identificate facturi fiscale”. Concret: „un inel cu diamant în valoare de 80.000 euro și un diamant de 190.000 de euro (avans 35.000 de euro)”, în total 270.000 de euro pentru această bijuterie.

Pe 31 decembrie 2019, când le transmitea prietenilor o urare – „La mulți ani vă urăm tuturor! Să vă iubească Dumnezeu!” -, Adina Tudorache se fălea cu inelul primit de la primarul șpăgar. Acum, fotografia confirmă corupția agresivă a celor doi.

„Strălucea de îți lua ochii”

Inelul cu diamant a atras atenția și altor persoane care l-au văzut pe degetul doamnei Tudorache. Geanina Voicu, o tânără care a întâlnit cuplul Tudorache într-un avion, a relatat pe Facebook momentul respectiv.

„Undeva în toamna anului trecut, m-am nimerit în avion cu domnul acesta. Călătorea, bineînțeles, la clasa business și aveam impresia că e politician sau ceva de genul (acesta), îl mai văzusem clar pe la TV. Nu am putut să nu remarc piatra de la mâna doamnei care îl însoțea – imensă, culoarea șampaniei, pătrat cu latura cam de 1 cm, încrustat în pietre mai mici pe margine -, care strălucea de îți lua ochii. M-am gândit atunci că ar fi vreun gablonț, nu oricine și-ar permite un diamant de așa dimensiune. Se pare că m-am înșelat…”

Conform procurorilor DNA, Daniel și Adina Tudorache ar fi spălat banii câștigați ilegal prin mai multe metode, printre care „achiziționarea de bijuterii, inclusiv diamante, a căror valoare urmează a fi stabilită”. Anchetatorii precizează: „Au fost identificate facturi fiscale pentru o serie de bijuterii, printre care: un inel în valoare de 58.500 de euro, un set de bijuterii în valoare de 64.225 USD, un inel cu diamant în valoare de 80.000 euro și un diamant de 190.000 de euro (avans 35.000 de euro), un inel de 65.000 euro, un set cercei și lănțișor cu pandantiv în valoare de 11.200 de euro, etc.)”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Primarul Tudorache (PSD) și-a folosit soția și menajera pentru a ascunde peste 3,3 milioane de euro! Bijuterii de 460.000 €, inel cu diamant de 270.000 €. Cauțiune fixată la 1.000.000 €

* Aici sunt banii dumneavoastră, furați de Tudorache! La „fosta soție” au ajuns peste 3 milioane de euro

* Savaliuc despre Tudorache, care i-a dat 50.000 €: „Dosar cu iz politic. Iată ce pățesc cei care nu înțeleg să lase locul preferaților Sistemului!”

* Firea a tocat peste 10 milioane de euro, din banii bucureștenilor, pentru a fi lăudată 4 ani de televiziuni

* Condamnare la închisoare pentru o doctoriță-vedetă a pandemiei și pentru soțul ei. Au luat șpagă de la 124 de studenți pentru a-i promova examene la Medicină

* CTP despre doctorița antivaccinistă de la Antena 3: „Vorbește exact ca o precupeață la piață. Își bate joc de colegii ei de breaslă”

* Un medic și o asistentă, acuzați de colegii lor că au răspândit Covidul prin partide de amor la Terapie Intensivă

* Pe cine ascundea PSD după celebritățile fluturate în fața alegătorilor. Lista celor care le iau locul lui Firea, Dinu, Pancu, Dragomir și Petre Roman în Consiliul General al Capitalei
* „Vulguța” are fantezii cu falusuri uriașe. Vrând să-și bată joc de brașoveni, promovează un fake-news grosolan

* VIDEO. Cel mai cretin proxenet: a fost arestat după ce se lăudase pe Facebook că adună banii cu fărașul! N-a mai apucat să urce în avionul de Dubai

Articolul FOTO. Nevasta lui Tudorache și-a pus pe Facebook inelul cu diamant de 270.000 de euro! Sunt divorțați doar în acte, au făcut Revelionul împreună apare prima dată în Ziariștii.