Preşedintele PNL Neamţ a fost confirmat cu noul coronavirus / Mugur Cozmanciuc: Virusul nu ţine cont de cine suntem sau ce credem

3

Liderul PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc a anunţat, joi pe Facebook, că rezultatul la testul COVID-19 este pozitiv şi se va afla în izolare în următoarele două săptămâni. „O spun ca persoană afectată: respectaţi regulile cu stricteţe! Virusul nu ţine cont de cine suntem sau ce credem”, a adăugat deputatul liberal.

„Am fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Până la această oră mă simt bine, însă mă aflu în izolare pentru următoarele 2 saptămâni. Acum o spun ca persoană afectată: respectaţi regulile cu stricteţe! Virusul nu ţine cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiţii de vulnerabilitate pentru a se transmite. Voi petrece toată această perioadă în izolare însă rămân aici, alături de voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris Mugur Cozmanciuc joi pe Facebook.

Şi ministrul Muncii Violeta Alexandru a anunţat joi pe contul de Facebook că a fost diagnosticată cu virusul, fiind al treilea ministru al Cabinetului Orban care a contractat COVID-19, după miniştrii Virgil Popescu şi Lucian Bode.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Mugur Cozmanciuc