Premierul Orban, reacţie vehementă: NU există planuri de remaniere a miniştrilor Vela, Anisie şi Ştefan – 'O minciună gogonată'

15

Premierul Ludovic Orban a calificat drept ”o minciună gogonată” informaţiile referitoare la remanierea Guvernului, difuzate vineri de agenţia Mediafax.

„O minciună gogonată. E a nu ştiu câta ştire falsă care a fost lansată în special de un site de ştiri. Rog reprezentanţii media, atunci când vor să difuzeze o informaţie care mă priveşte, să mă sune, Toţi jurnaliştii mă cunosc, ştiu că răspund la telefon, că spun adevărul”, a afirmat Orban referindu-se lainformaţiile din ultimele zile referitoare la remanierea miniştrilor de Educaţiei, de Interne, dar şi a ministrului Muncii.

El spune că până la urmă va trebui să ia măsuri împotriva avalanşei de fake news.

„Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remanierea guvernului, toţi miniştrii guvernului pe care îl conduc sunt implicaţi la maxim în eforturile pe care le facem pentru a lupta cu succces împotriva epidemiei (..) pentru a asigura o relansare economică cât mai rapidă”, a subliniat şeful Executivului,potrivit news.ro.