Un primar s-a prefăcut că e mort de Covid-19, pentru a scăpa de arestare! S-a băgat și în sicriu, dar degeaba

13

Primarul orașului peruan Tantara, Jaime Ronaldo Urbina Torres, s-a prefăcut mort, răpus de coronavirus, pentru a nu fi arestat de poliție. El s-a băgat chiar și într-un sicriu. Polițiștii au vrut să-l aresteze pentru că a încălcat restricțiile carantinei și s-a dus la băut cu prietenii.

Primarul Urbina Torres a ieșit la băut cu prietenii, dar a fost surprins de agenții poliției naționale, veniți în control. S-a ascuns într-un sicriu, iar polițiștii au crezut, în primă fază, că este mort din cauza Covid-19. Şi prietenii lui au procedat la fel, făcând pe morții, fiecare cu sicriul său, relatează La Pandereta. Părea o nenorocire în masă.

Trucul primarului nu a ținut însă foarte mult. Polițiștii și-au dat seama că e o păcăleală și l-au încătușat, acuzându-l de încălcarea regulilor de distanțare socială.

Ulterior, în presa locală a apărut poza cu primarul într-un sicriu deschis, cu o mască pe față.

Presa locală nu a precizat unde a avut loc „petrecerea” și cum de primarul și prietenii lui au avut la dispoziție sicriele.

Peru a intrat în carantină în urmă cu mai bine de două luni, iar în tot acest timp primarul Torres a fost criticat de localnici pentru lipsa de implicare în luarea unor măsuri de siguranță pentru populație. El ar fi stat doar 8 zile în oraș în perioada de carantină și nu a dispus organizarea unor centre de carantină sau măsuri de control pentru populație.

În Peru au fost înregistrate peste 115.000 de cazuri de îmbolnăvire și 3.373 de decese cauzate de Covid-19, fiind a doua țară sud-americană în ambele topuri, după Brazilia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: * Dezlănțuirea Clejanilor: fiica s-a drogat cu heroină și a făcut accident, mama a atacat cu lapte și cu jet de apă! * Lista celor 103 municipii cu zone metropolitane pe 30 km, în care nu e obligatorie declarația pe proprie răspundere * Regizorul scandalului de la Kaufland e un conspiraționist obsedat de 5G. A făcut filme pentru TVR, Pro TV și Kanal D * “Cineva” încearcă, în mod repetat, să provoace o revoltă violentă în societate. Cum a fost gândită „pe puncte” provocarea de la Kaufland * INTERVIU. Misterul asasinării lui Ioan Petru Culianu. Ted Anton: „Gelu Voican Voiculescu este singura figură centrală a regimului Iliescu care îl cunoștea pe Culianu” * Guvernul Orban a smuls insula Belina și un braț al Dunării din ghearele „Clanului Dragnea-Teldrum” și le-a redat României * Un mit spulberat: „modelul suedez”. De 7 zile, Suedia e țara europeană cu cei mai mulți morți pe cap de locuitor * De la agonie la extaz. Cum a ajuns Spania, din cea mai afectată, una dintre cele mai sigure ţări din lumea coronavirus * VIDEO. Monstrul Csampar, autorul a 6 crime, a fost eliberat după 22 de ani, deși fusese condamnat la 99! Are 44 de ani și bântuie prin societate * Radu Moraru: Dragnea era mai patriot decât Iohannis, de aceea a fost contestat de „ONG-urile haștagiste, neomarxiste”, în Piața Victoriei

Articolul Un primar s-a prefăcut că e mort de Covid-19, pentru a scăpa de arestare! S-a băgat și în sicriu, dar degeaba apare prima dată în Ziariștii.