Marcel Vela spune că bărbatul care a folosit pușca, pe un drum din Brașov, s-a ales cu dosar penal

1

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că a fost deschis un dosar penal după ce un bărbat ar fi folosit pușca pe un drum din județul Brașov, procurorul de caz urmând să evalueze toate probele.

„Autorul a fost propus spre deschidere dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu, urmând ca procurorul să administreze toate cauzele și să se pronunțe cu privire la acest fapt”, a declarat Marcel Vela la Digi24.

 Olguța Vasilescu profețește dezastrul pentru români: Nu doar că nu mai vor să facă majorările de pensii și salarii, dar vor sa taie

Precizările vin după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini de pe o șosea din comuna Șoarș, județul Brașov, în care apărea un bărbat cu o pușcă. Potrivit celui care a postat imaginile, bărbatul a împușcat un iepure și, întrebat, a afirmat că deține autorizație pentru această activitate.

Sâmbătă, a mai fost deschis un dosar penal într-un caz similar. Polițiștii și procurorii au deschis dosar după ce un bărbat de 69 de ani a împușcat un câine în Pasul Prislop, faptele cercetate fiind uz de armă letală fără drept și uciderea animalelor cu intenție, informează IGPR.

 Traian Băsescu dă semnalul serii: Atrag atenția .