FOTO+VIDEO. Două infirmiere de la Spitalul Bagdasar Arseni „mânjesc pereții cu mopuri jegoase”

1

Deputatul Emanuel Ungureanu (USR) a devenit spaima spitalelor din România. Mai exact, a conducătorilor de spitale. De data asta, el a surprins modul în care  se face curat la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București: cu mopul murdar plimbat pe dușumea, apoi pe pereți, până sus, la tavan!

„Infirmierele mânjesc pereții cu mopuri jegoase, după ce au întins mizeria și pe culoare. Cu aceleași instrumente infecte se face așa-zisa curățenie și prin saloane”, scrie Emanuel Ungureanu pe Facebook, unde adaugă două poze și un filmuleț.

Potrivit deputatului USR, conducerea spitalului neagă orice responsabilitate „pentru mopul jegos care umblă pe pereți de unul singur”, susținând că de vină ar fi o firmă de curățenie. Care, probabil, s-a angajat singură.

VIDEO: Imaginile filmate de un pacient la „Bagdasar Arseni”

Textul lui Emanuel Ungureanu

„NIMIC ȘOCANT!

Imagini obișnuite din Spitalul «Bagdasar Arseni» din București!

Angajatele pentru curățenie mânjesc pereții cu mopuri jegoase, după ce au întins mizeria și pe culoare.

Cu aceleași instrumente infecte se face așa-zisa curățenie și prin saloane.

Este imperios necesar ca Ministerul Sănătății să mobilizeze urgent resursele necesare pentru ca în spitalele României să fie instruite infirmierele, angajații pentru curățenie, cu reguli de igienă draconice.

Jegul gros pe care l-am documentat în vizitele neanunțate prin zeci de spitale românești, în acești ultimi 3 ani, dovedește că foarte multe infirmiere sau/și angajați pentru curățenie ori nu știu cu ce să facă curățenie, ori nu au cu ce, ori nu știu cum, ori nu contează pentru că s-au angajat pe pile, ori toate la un loc…

O singură veste bună azi: cetățeanul care mi-a trimis imaginile nu a mai suportat jegul și bătaia de joc!

Trebuie să ne educăm, pentru că și MIZERIA ucide în spitalele României, nu doar incompetența și corupția!

UPDATE! Conducerea Spitalului neagă orice responsabilitate pentru mopul jegos care umblă pe pereți de unul singur…

De vină ar fi o firmă de curățenie, contractată de spital, ale cărei infirmiere au făcut ce trebuie, așa se șterg pereții…

Nu am cuvinte, dar aștept raportul DSP București în acest caz!”

Lucrează fetele, lucrează… Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: * Infernul creat de „Doctorul Prăjeală”. Beuran a comis greșeli grave ca șef de secție. Încă un pacient ars, cazul a fost ascuns anul trecut * FOTO-DOCUMENT. Cum intervine dr. Beuran la pacienta arsă: „Fără să se dezinfecteze, plin de microbi și bacterii” „Dinu Patriciu a fost agent de influență rus”. Victor Surdu a lucrat pe față, Harnagea a făcut presiuni. Dezvăluirile unui fost ministru * Tot „neamul Firea” e angajat pe funcții mari la stat: trei surori + soțul uneia + logodnicul alteia! Ambele surori ale Gabrielei au lucrat la Primăria Voluntari, în subordinea cumnatului Pandele; una e directoare și acum * Orban o zboară și pe Sevil Shhaideh! „Sluga lui Dragnea” stătea pitită în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom * 7 indicii că Occidentul amorsează o revoluție în Iran. Ambasadorul britanic, reținut pentru „instigarea protestatarilor”. Trump amenință cu intervenția militară în cazul „unui nou masacru împotriva manifestanților pașnici” * FOTO-DOCUMENT. Racheta rusească, trasă de iranieni, a găurit cabina piloților! Poze din anchetă * VIDEO. Iranienii au trecut de la „Moarte Americii!” la „Moarte ayatollahului!”. Protest viguros la Teheran * Noi proteste în Iran. „Ne mint că dușmanul nostru este America, dar dușmanul nostru este chiar aici!”

Articolul FOTO+VIDEO. Două infirmiere de la Spitalul Bagdasar Arseni „mânjesc pereții cu mopuri jegoase” apare prima dată în Ziariștii.