O fată de 17 ani spune că a fost răpită de Dincă! Ea susţine că în casa monstrului era sechestrată şi o copilă de 12 ani!

4

Incredibil! După Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, cele două fete presupus a fi fost ucise de Gheorghe Dincă, alias „monstrul din Caracal”, apare acum o a treia minoră care dezvăluie că a fost răpită de caracalean şi dusă în Casa Groazei!

Tânără nu şi-a dat numele întreg, s-a recomandat „Maria” şi a spus că are 17 ani. Îngrozită de faptele lui Gheorghe Dincă şi după toate scandalurile din ultima vreme, tânăra a decis să rupă tăcerea, în interesul adevărului, astfel încât lumea să fie pusă în gardă.

Problema este că părinţii nu au fost de acord ca ea să facă public totul şi atunci a ales o cale de mijloc: i-a scris în privat bunicului Luizei Melencu, tânăra de 15 ani pe care Dincă ar fi ucis-o în casa lui.

Părinţii n-o lasă pe Maria să depună mărturie Mesajele trimise de Maria bunicului Luizei Melencu (Sursa: observatortv.ro)

Acesta a încurajat-o să vorbească, dar fata a preferat doar să-i povestească lui. Iar bătrânul a salvat comunicarea cu „Maria” şi le-a dezvăluit-o reporterilor.

‘Mă cheamă Maria*, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea’

‘Mă cheamă Maria*, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea’

‘Mă cheamă Maria*, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea’

‘Mă cheamă Maria*, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea’.

Alexandra Măceşanu, declarată moartă, Luiza Melencu – oficial dispărută

În următoarele zile, procurorii DIICOT urmează să îl trimită în judecată pe Gheorghe Dincă în cazul celor două fete despre care a recunoscut că le-a răpit şi apoi ucis şi incendiat în butoiul din curte.

Dincă riscă închisoarea pe viaţă pentru moartea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, în timp ce rudele celor două fete încearcă din răsputeri să afle adevărul despre cele două fete şi speră ca ele să fi fost răpite şi apoi vândute traficanţilor de persoane.

Luiza Melencu este considerată în continuare dispărută, după ce a fost răpită pe 14 aprilie 2019 de Gheorghe Dincă, în timp ce pentru Alexandra Măceşanu medicii legişti au eliberat deja un certificat de deces.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: * Ce au pus la cale Cioloş şi Orban la Bruxelles. PNL se mobilizează pentru abrogarea pensiilor speciale * Chițoiu a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă. A condus mașina în mod criminal și a omorât doi pensionari * SURSE. Chițoiu a fost externat subit de teama dublei anchete: penală + administrativă. Medicii de la Floreasca nu au mai putut juca în piesa „Pacientul cu afecțiuni grave” * O veste proastă pentru corupți: „Kovesi a Americii” e cu ochii pe noi! Ea are o dublă misiune: România și Bulgaria * 8 ani de închisoare pentru decanul unei facultăți de medicină. Motivul: lua șpagă de la studenți pentru a-i promova * FOTO-DOCUMENT. Cum intervine dr. Beuran la pacienta arsă: „Fără să se dezinfecteze, plin de microbi și bacterii” * Iranian în România: „La şcoală, ne puneau să ridicăm pumnii în sus și să strigăm: «Moarte Americii!», «Moarte Israelului!». Asta ne învăţau” * Ce ne transmite „melteanul cu BMW”: „Să-mi bag p…a în rasa voastră de români proști și spurcați”. E un fotbalist ratat

Articolul O fată de 17 ani spune că a fost răpită de Dincă! Ea susţine că în casa monstrului era sechestrată şi o copilă de 12 ani! apare prima dată în Ziariștii.