Florin Roman îi răspunde lui Marcel Ciolacu privind convocarea sesiunii extraordinare din Parlament:'E bine măcar că s-au separat apele!'

5

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, îi răspunde președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, care a venit cu propunerea ca pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare solicitate de PNL să fie pus și proiectul privind reducerea TVA de la 19% la 16% și a cotei de TVA pentru alimente de la 9% la 5%. În acest context, Roman a punctat că  PSD refuză propunerea PNL pentru că „ține cu dinții de pensiile speciale!”.

„PSD tine cu dinții de pensiile speciale!

Marcel Ciolacu, președintele PSD refuza propunerea pe care am făcut-o: sesiune extraordinara in care sa voteze proiectul PNL privind tăierea pensiilor speciale, pentru plata alocatiilor copiiilor!

 Ministrul Muncii revine cu noi detalii despre creșterea vârstei de pensionare: ‘Suntem departe de a lua o decizie!’

E bine măcar ca s-au separat apele! Sa știe tot poporul ca PSD vrea #pensii speciale, nu alocații!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Florin Roman.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, că pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare solicitate de PNL ar trebui să fie și proiectul lui Florin Roman privind reducerea TVA de la 19% la 16% și a cotei de TVA pentru alimente de la 9% la 5%, proiect nesusținut de PNL.