FOTO-DOCUMENT. Cum intervine dr. Beuran la pacienta arsă: „Fără să se dezinfecteze, plin de microbi și bacterii”

12

Deputatul Emanuel Ungureanu (USR) a publicat miercuri seară 5 fotografii din sala de operații de la Spitalul Floreasca, unde doctorul Mircea Beuran a intervenit, pe 22 decembrie, în cazul pacientei care fusese incendiată de echipa sa de medici.

Deputatul USR lansează acuzații grave la adresa lui Beuran, pentru neglijența gravă de care a dat dovadă când a intrat în sală. Cum? „Ca un nesimțit. Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt – «ca de pe stradă»! Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale!”

Textul lui Emanuel Ungureanu

„IMAGINI CARE TREBUIE SĂ VĂ AFECTEZE EMOȚIONAL!

Priviți aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran după ce pacienta sa a fost arsă de rezidentul lui nesupravegheat!

Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat.

Cum a intrat?

Ca un nesimțit.

Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt – «ca de pe stradă»!

Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale!

Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze Beuran?

Cum poate să fie el profesor, șef de disciplină, cum să-și învețe rezidenții abecedarul dezinfecției dacă el nu practică niciun protocol, nicio regulă de bun-simț și este lăsat să se prefacă că se ocupă de pacienți la vârsta de 66 de ani?!

Incompetența Ucide!”

ALBUM FOTO: Imagini publicate de deputatul Ungureanu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: * Infernul creat de „Doctorul Prăjeală”. Beuran a comis greșeli grave ca șef de secție. Încă un pacient ars, cazul a fost ascuns anul trecut * Replică de țață a Gabrielei Firea către ministrul Turismului: „Mutați-vă din București, dacă nu vă place în București!” * FOTO. După „melteanul cu BMW”, apare „cocalarul cu BMW”. Ăsta n-a blocat tramvaiul, ci pârtia de schi! * Ce ne transmite „melteanul cu BMW”: „Să-mi bag p…a în rasa voastră de români proști și spurcați”. E un fotbalist ratat * Iranian în România: „La şcoală, ne puneau să ridicăm pumnii în sus și să strigăm: «Moarte Americii!», «Moarte Israelului!». Asta ne învăţau” * VIDEO. Au strigat „Moarte Americii!” și au pierit pe capete. Cel puțin 35 de morți și 48 de răniți în îmbulzeala de la funeraliile generalului Soleimani

* Ministrul Sporturilor a rezistat șantajului lui Ion Țiriac. Miliardarul le-a folosit și pe tenismene, cu Simona Halep în frunte

* WhatsApp nu va mai funcționa, de la 1 februarie, pe milioane de telefoane. Vezi dacă telefonul tău va fi afectat!

Articolul FOTO-DOCUMENT. Cum intervine dr. Beuran la pacienta arsă: „Fără să se dezinfecteze, plin de microbi și bacterii” apare prima dată în Ziariștii.