VIDEO Cine este poliţistul care l-a înfruntat pe deputatul PSD la Aeroportul Suceava. Ilie Răzvan Rotaru ar fi încercat să-l intimideze cu legitimația de parlamentar după ce și-ar fi parcat neregulamentar mașina

13

Cristian Tuduruţa (foto deschidere) este numele poliţistului care nu s-a lăsat intimidat de deputatul PSD, Ilie-Răzvan Rotaru, pe Aeroportul Suceava, scrie Adevărul.

Preşedintele executiv al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România, Bogdan Bănică, a scris pe contul personal de Facebook că, pe 31 decembrie, parlamentarul PSD Ilie Răzvan Rotaru a venit la Aeroportul „Ştefan cel Mare”, unde a oprit maşina în mod neregulamentar.

Sursa: botosaninecenzurat.ro

Poliţistul l-a văzut şi i-a cerut să-şi mute autoturismul. Şoferul a sărit ca fript şi, în loc să respecte indicaţiile, s-ar fi lăudat că este parlamentar, după care l-ar fi ameninţat pe poliţist. „ajung la Bucureşti şi am eu grijă de tine”.

O parte din discuţia dintre cei doi a fost filmată, iar înregistarea a fost publicată de Bogdan Bănică, pe Facebook.

Cel care a filmat, n-a reuşit să surprindă şi momentul în care parlamentarul l-ar fi ameninţat pe poliţist.

Bănică susţine însă că fapta poate fi dovedită cu martori. Unii dintre cei care au citit postările de pe Facebook cu privire la incident l-au felicitat pe poliţist pentru verticalitate şi curaj.

Deputatul PSD Ilie Răzvan Rotaru (foto), acuzat că ar fi înjurat și amenințat un polițist la Suceava, neagă acuzațiile.

Într-o declarație pentru publicația locală Monitorul de Botoșani, parlamentarul sustine că i-a arătat polițistului ecusonul de la Parlament pentru că nu avea actele la el.

„Nici vorbă de amenințări!”, a spus deputatul, care a negat că ar fi existat vreun incident. El susține că nu știe să fi fost întocmit vreun proces verbal de sancționare, dar dacă va exista un astfel de document, e gata să îl conteste și să îl dea în judecată pe polițist.

Citește integral pe Adevărul.ro