Surse: Poliţia Capitalei va face verificări şi cu privire la cel de-al doilea pacient ars în sala de operație la Spitalul Floreasca.

5

Poliţiştii vor declanşa verificări şi în cazul celuilalt pacient care ar fi fost ars în sala de operaţie la Spitalul Floreasca, vara trecută, dar despre care s-a aflat acum, au declarat surse din Poliţie pentru Mediafax.ro. La poliţie nu a fost depusă nicio plângere imediat după incident, însă reclamaţia a fost depusă de pacient după ce a aflat de cazul femeiii arse pe masa de operaţii de la Floreasca, conform surselor menţionate.

Ca procedură, în primă fază, oamenii legii vor sta de vorbă cu pacientul în cauză, iar apoi vor ridica documente de la Spitalul Floreasca referitoare la intervenţia suferită. Cazul va fi investigat alături de cel al femeii care a murit pe 29 decembrie.

Şi Ministerul Sănătății a anunţat că investighează un al doilea caz de pacient ars în sala de operație la spitalul Floreasca, a anunțat marți ministrul Sănătății, Victor Costache, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor. Pacientul respectiv este în viață, iar incidentul s-ar fi petrecut vara trecută.

Victor Costache nu a făcut alte precizări în acest caz, el confirmând însă că incidentul este în atenția Ministerului Sănătății, care face verificări.

Victor Costache a prezentat, marți, concluziile controlului efectuat de Corpul de Control al Ministerului Sănătății în cazul femeii care a luat foc în sala de operație și a murit câteva zile mai târziu.

Foto: Pixabay.com