Doctore, ce ne-ai ascuns? Un nou caz de pacient ars, la spitalul Floreasca?! Nu mai ascundeţi adevărul sub preş!

11

În timp ce România nici n-a apucat bine să se scuture de praful imens depus în măruntaiele statului de guvernările PSD, reţelele de corupţie create în timp se reorganizează şi pregătesc riposta faţă de orice încercare de asanare morală şi profesională a instituţiilor statului. Este şi cazul sistemului sanitar, unde grupările de tip clan mafiot fac încă legea sub acoperirea „jurământului lui Hipocrate”.

În loc să producă un pas în spate sau să determine analize profunde de sistem, cazul pacientei moarte la Spitalul Floreasca a creat o reacţie inversă: solidarizarea unui grup medical cu doctorul Mircea Beuran, şeful Secţiei de Chirurgie, demis luni pentru că a permis grave erori care au ajuns să coste vieţi nevinovate.

Dar atenţie, nici măcar nu e vorba doar de acea femeie de 66 de ani, moartă după ce a luat fos pe masa de operaţie în secţia lui Beuran.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a afirmat marţi că există o informaţie potrivit căreia ar mai fi fost încă un caz în care un pacient a suferit arsuri în timpul operaţiei la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care a fost retrimis Corpul de Control la unitatea medicală.

Întrebat la o conferinţă de presă dacă există informaţii că ar mai fi fost un pacient ars în sala de operaţii, Costache a răspuns:

Ministrul Sănătății, Victor Costache

„Avem şi noi aceeaşi informaţie, pentru asta investigăm în continuare, pacientul este în viaţă şi a fost un eveniment de mai mică dimensiune, dar nu vreau să speculez, fiindcă nu este corect”.

Ministrul a spus că toţi pacienţii care au suferit astfel de arsuri trebuie să le semnaleze.

„De asta continuăm să investigăm şi rugăm ca toţi pacienţii care au suferit astfel de arsuri să le semnaleze. (…) Vor fi transmise şi mesaje oficiale din partea Ministerului Sănătăţii şi ANMCS să nu mai folosească off-label astfel de produse şi orice utilizare off-label a unui biocid, a unui instrument chirurgical, poate da naştere la tragedii de felul acesta”, a susţinut Victor Costache.

Verificările făcute de Corpul de Control al Ministerului Sănătății la Spitalul Floreasca, în cazul femeii arse în timpul unei intervenţii chirurgicale, au adus concluzii șocante și revoltătoare. Informațiile au fost prezentate marți de ministrul Sănătății, Victor Costache.

„S-a pierdut o pacientă din cauza unei erori care ține de abecedarul chirurgical”, a spus ministrul Sănătății, care este de profesie medic chirurg.

Principalele concluzii ale controlului, AICI Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: * Infernul creat de „Doctorul Prăjeală”. Beuran a comis greșeli grave ca șef de secție. Încă un pacient ars, cazul a fost ascuns anul trecut * VIDEO. „Mă doare undeva de guvernarea Spaniei!” Vot crucial la Madrid: premierul Sanchez preia puterea cu aliaţi care anunţă public că nu dau doi bani pe el! * VIDEO. Cocalarul PSD-ist. Deputatul Rotaru către polițist: „Ajung eu în București și te dezbrac în curul gol! Am eu grijă de tine!” * VIDEO. El e „melteanul cu BMW” care a blocat linia de tramvai. Bravo, vatmanule, i-ai dat o lecție strașnică! * Ministrul Vela a rezolvat în două luni ce n-a rezolvat Raed Arafat în 12 ani: elicopterele SMURD vor zbura și noaptea. Soluția: piloții rezerviști * VIDEO. Au strigat „Moarte Americii!” și au pierit pe capete. Cel puțin 35 de morți și 48 de răniți în îmbulzeala de la funeraliile generalului Soleimani * Rânjetul monstrului din Caracal. Acum zice că nu el a omorât-o pe Luiza! În privința Alexandrei, nu s-a răzgândit încă * VIDEO. Apocalipsa din Australia, de neoprit! Au apărut tornadele de foc. 500 de milioane de animale au pierit în incendiile devastatoare

Articolul Doctore, ce ne-ai ascuns? Un nou caz de pacient ars, la spitalul Floreasca?! Nu mai ascundeţi adevărul sub preş! apare prima dată în Ziariștii.