Imagini incredibile cu Antonia, când era doar o necunoscută în America. Iubita lui Alex Velea, scene lascive cu o altă femeie

14

Înainte să devină celebră în România, Antonia făcea furori peste ocean. Iubita lui Alex Velea apare în videoclipul unor rapperi din America, îmbrăcată sumar și filtrând cu o mulatră. Acest lucru se întâmpla acum 13 ani, pe vremea când Antonia încerca să-și câștige existența în SUA, acolo unde locuia. Cum arăta Antonia la aceea vreme?

Antonia, în videoclipul unor rapperi americani. Cum arăta iubita lui Alex Velea la 17 ani

La aceea vreme, Antonia era model și debuta în videoclipul unor rapperi americani cu o apariție extrem de sexy. Este vorba despre videoclipul pisei „Everywhere we go”, al rapperilor X1 si Lil’ Flip, în care bruneta a reușit să atragă toate privirile datorită ținutei provocatoare, dar și a  scenelor lascive pe care le interpreta alături de o altă femeie. Videoclipul a apărut în 2006, pe vremea când Antonia avea doar 17 ani.

antonia, videoclip, rapperi americaniAntonia, în videoclipul unor rapperi americani. sursă foto: PRO TV

Antonia (30 de ani) a trăit de la vârsta de 5 ani alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii. Artista a crescut în statul Utah și în Las Vegas, Nevada, unde a terminat liceul și a intrat în lumea modelling-ului. Tatăl său natural s-a despărțit de Denise, mama vedetei, pe când Antonia era doar un bebeluș. Între timp, aceasta s-a recăsătorit cu Mihai Iacobescu și, pe când cântăreața avea numai cinci ani, au plecat cu toții în Statele Unite ale Americii. Pe tatăl ei natural nu l-a cunoscut nici până în ziua de astăzi.

Ajunsă la 30 de ani, una dintre dorințele sale, care s-a și împlinit, a fost să aibă familia sa, a căror copii să aibă și mamă și tată. După revenirea în România, interpreta a avut aceeași soartă, aproximativ, precum mama sa. Ea s-a căsătorit cu italianul Vincenzo Castellano, a adus pe lume primul copil, în 2009, o fetiță pe care a numit-o Maya Rosaria Castellano, apoi, din diverse motive, familia s-a destrămat. Câțiva ani mai târziu l-a întâlnit pe Alex Velea, alături de care și-a putut forma familia la care visa. În 2014 a născut un băiețel, primul copil al cântărețului, un băiat pe nume Dominic. La scurt timp, a venit și al doilea micuț, tot un băiețel, pe nume Akim.