Pontul lui Oreste: șpaga turcească aterizează la Firea prin insula grecească Mykonos. Viceprimarul Bădulescu știe tot…

27

Oreste Teodorescu a prins un pont, îl împachetează și-l livrează pe Facebook. E despre „duoamna Firea”, primărița dedulcită la turcisme. De o vreme, dânsa cumpără doar din bazarul lui Erdogan. Pe banii bucureștenilor, desigur. Pe șpaga turcilor, zice Oreste.  Ce scrie Oreste

„Patri(h)oata înfășurată în sârmă are slăbiciuni orientale”

„Brevetând o rețetă perfectă în întocmirea caietelor de sarcini, echipa vrăjitoarei roz favorizează la licitații pentru transportul public numai firme turcești… Marea patrioată, adoptatoare de moaște la birou, nu a găsit până acum nicio modalitate de a susține firmele cu capital românesc! Autocarele, tramvaiele, autobuzele electrice, toate la preț de Mercedes, sunt achiziționate direct din Turcia. Surse din Consiliul General spun că șpaga astfel primită de peste Bosfor ajunge securizat în conturile clanului Pandele, via Mykonos… Bădulescu are cheia, iar Firea lacătul…”

Legenda:

  • Mykonos – insulă grecească din Marea Egee, situată în largul coastei Turciei, la jumătatea distanței dintre Atena și Kușadasi. Parte a Cicladelor, Mykonos se află între Tinos, Syros, Paros și Naxos. Insula se întinde pe o suprafață de 85,5 kilometri pătrați, are o populație de 10.100 de locuitori și se ridică la o altitudine de 341 de metri deasupra nivelului mării, în punctul cel mai înalt.
  • Bădulescu – viceprimar al capitalei României, scandalagiu notoriu, PSD-ist exclus și reprimit în partid. Numele complet: Bădulescu Aurelian.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: * „Patrioata” Firea a măsluit licitația pentru 100 de tramvaie ca să câștige turcii, nu Astra Arad! „Calculul punctajului a fost viciat!” * Nicușor Dan o acuză pe Firea în scandalul tramvaielor turcești de 180 de milioane de euro: caiet de sarcini făcut cu dedicație * Firea umflă fantoma Spitalului Metropolitan de la 400 de milioane la un miliard de euro! Găsește ea niște turci, să le dea banii… * Vine iarna, cu un val de frig polar, la sfârșit de decembrie! După Anul Nou, vremea se încălzește din nou * POVEȘTI LA GURA SOBEI: Zăpada * Cum să mori ca prostu’, în ziua de Crăciun, cu petarda-n gură. Povestea tragică a unui ieșean mort de beat * VIDEO. 7 crize ce vor afecta omenirea în 2020, prezentate de Papa Francisc în mesajul de Crăciun * A fost arestat de Ceaușescu, a murit – ca și Ceaușescu – în ziua de Crăciun! Destinul unui ziarist disident * Condamnări-șoc în ajun de Crăciun: Laura Georgescu – 4 ani și 4 luni, Narcisa Iorga – 3 ani, Hrebenciuc – 3 ani, Pinalti – 3 ani și 9 luni * Bogdan Olteanu, 7 ani de închisoare pentru șpaga de la Vîntu, ca să-i pună pile lui Liviu Mihaiu la Tăriceanu

Articolul Pontul lui Oreste: șpaga turcească aterizează la Firea prin insula grecească Mykonos. Viceprimarul Bădulescu știe tot… apare prima dată în Ziariștii.