This is Sorina from New York!

18

La patru luni și jumătate de când a părăsit România, Sorina Săcărin (8 ani) este mult diferită de fetița speriată de la Baia de Aramă, unde era ținută într-o captivitate primitivă de familia asistentei maternale Mariana Șărămăt.

Copila e mult mai puternică, mai stăpână pe ea, pentru că părinții ei adoptivi – Ramona și Gabriel Săcărin – o cresc și o educă în acest spirit. Personalitatea fetiței se conturează tot mai clar, iar stilul american o ajută să se maturizeze, să devină tot mai responsabilă.

La conturarea personalității Sorinei contribuie numeroasele cursuri – gimastică, înot, pian, desen etc. – la care au înscris-o părinții ei. Toate costă bani, pentru că așa e clădită America, dar soții Săcărin nu se zgârcesc când e vorba de educația copiilor lor (Sorina, Ava și Adam).

O imagine recentă ne-o arată pe Sorina energizată, optimistă, plină de viață.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: * Nu pe Sorina trebuia s-o salvați, „patrioților”, ci pe Alexandra! * FOTO-DOCUMENT. Iată limuzinele cumpărate de Firea din banii bucureștenilor pe care-i ține în frig! * Rușine, CNCD! Olguța Vasilescu, sancționată doar cu avertisment pentru „Iohannis, nazist” * Dana Budeanu, postaca pro-PSD, îl atacă pe Rareș Bogdan, spunându-i „ruj roz”! * Andrei Caramitru către Tăriceanu: ești un „manechin ofilit” care trebuia să fie lângă Dragnea * Tupeu de borfaș! De Ziua Națională, Dragnea susține că a intrat în pușcărie „de dragul României” * În apărarea României. Scrisoare către trădătorul Liviu Dragnea * VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă” * Mulțumim, Daddy! Până să ne calci tu pe cap, nu știam cât suntem de puternici * DOCUMENT. Raportul integral „10 august”, secretizat de Guvernul Dăncilă și desecretizat de Guvernul Orban

Articolul This is Sorina from New York! apare prima dată în Ziariștii.