FOTO-DOCUMENT. Iată limuzinele cumpărate de Firea din banii bucureștenilor pe care-i ține în frig!

13

Ciprian Ciucu (PNL), consilier general la Primăria Capitalei, a publicat o fotografie în care apar trei mașini tip SUV, cumpărate de o companie, Energetica, înființată ilegal de instituția condusă de Gabriela Firea.

Mesajul transmis de Ciucu a fost urmat de altele două, în care-l pomenește pe directorul general de la Termoenergetica, Alexandru Burghiu, finul Gabrielei Firea.

Consilierul PNL dezvăluie și faptul că oamenii Gabrielei Firea au cumpărat un domeniu de internet doar ca să încerce să-l discrediteze pe el.

Primul mesaj al lui Ciprian Ciucu „Pe ce se duc banii noștri atunci când nu se duc în termoficare” Ciprian Ciucu (PNL), consilier general la Primăria Capitalei

„Nu vreau să vă enervez de dimineață, dar e bine să știți pe ce se duc banii noștri atunci când nu se duc în termoficare: se duc în SUV-uri achiziționate de compania de termoficare a Primăriei. SUV-urile au fost achiziționate de CM Energetica și vor fi, probabil, transferate noii companii Termoenergetica.

Investiții serioase în rețea nu s-au făcut, deși prima companie, Energetica (înființată ilegal), transformată apoi în Termoenergetica, a primit un capital de 300 de milioane de lei (!), iar actuala Termoenergetica are pe mâna 642 de milioane de lei!

CET Grivița și CET Casa Presei Libere tot nu sunt eficientizate/modernizate, iar cele două centrale promise în Aviației și Colentina sunt doar pe hârtie.”

Al doilea mesaj al lui Ciprian Ciucu Finul Burghiu dă comunicat

„Uite, acum că a dat Termoenergetica comunicat (finul Burghiu), poate reacționează și presa. Inițial zisesem eronat că Termoenergetica cumpărase acele SUV-uri. Dar era vorba de o altă companie municipală, Energetica. Deci, principiul rămâne: au dat banii pe SUV-uri, și nu pe reparații.

Cât despre faptul că acele centrale din strategia de termoficare nu s-au făcut și altele nu s-au retehnologizat, tot în curtea administrației locale a PSD sunt. Vina e împărțită între Firea și Tudorache. Esențialul rămâne.

Să iasă Firea și să spună că acele SUV-uri nu aparțin unei companii municipale înființată de ea! Hai, să iasă!

Au oamenii ăștia de la Primărie un talent să mă confirme când vor să infirme… Mulțumesc, domnule Burghiu.”

Al treilea mesaj al lui Ciprian Ciucu „Firea, joci murdar. Să-ți fie rușine!”

„Oamenii lui Firea au cumpărat azi un domeniu cu numele meu, special pentru a răspândi minciuni.

Știrea de azi a usturat-o rău. Mi s-a spus că «vor să urce o știre la fiecare poziție a ta care ia viteză pe net, cum e cea de azi cu Energetica».

Pe minionii trimiși azi să mă contracareze pe Facebook cu diferite conturi false i-am făcut deja de râs.

Altfel, mizeriile pe care se pregătesc să le spună despre mine sunt doar mizerii, nu vă lăsați păcăliți! Dovada că demersurile mele sunt sincere și documentate este chiar faptul că îmi dedică acel site. Apoi, după cum ați văzut, totul se confirmă, ca în cazul de azi.

Au bani, au armate, au resurse. Eu vă am pe voi și idealul de a avea un oraș decent.

Firea, joci murdar, ca un om cu sufletul murdar. Să-ți fie rușine!”

Spitale fără apă caldă, mașini de 80.000 de euro

Pentru cele trei mașini, compania plătește 380.000 de lei (80.000 de euro) firmei BRODMI SRL, printr-un contract încheiat pe 29 octombrie 2019. Mașinile au pilot automat, scaune și volan încălzite, încarcare telefon wireless, volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele. Aceste detalii apar într-un anunț de atribuire publicat în sistemul electronic de achiziții publice.

În urmă cu câteva zile, trei spitale din București au rămas fără apă caldă și căldură: Institutul Oncologic Fundeni, Institutul Clinic Fundeni și Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „C. C. Iliescu”.

Într-o situație precară se află și unele cartiere din București, în care căldura și apa caldă sunt livrate cu intermitențe sau deloc.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: * VIDEO. „Firea minte de îngheață caloriferele”. Protest „la lighean” al liberalilor la Primăria Capitalei, din cauza înghețului din apartamente * Rușine, CNCD! Olguța Vasilescu, sancționată doar cu avertisment pentru „Iohannis, nazist” * Dana Budeanu, postaca pro-PSD, îl atacă pe Rareș Bogdan, spunându-i „ruj roz”! * Andrei Caramitru către Tăriceanu: ești un „manechin ofilit” care trebuia să fie lângă Dragnea * Tupeu de borfaș! De Ziua Națională, Dragnea susține că a intrat în pușcărie „de dragul României” * În apărarea României. Scrisoare către trădătorul Liviu Dragnea * VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă” * Mulțumim, Daddy! Până să ne calci tu pe cap, nu știam cât suntem de puternici * DOCUMENT. Raportul integral „10 august”, secretizat de Guvernul Dăncilă și desecretizat de Guvernul Orban * VIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns în pădurea de brazi de la Predeal

Articolul FOTO-DOCUMENT. Iată limuzinele cumpărate de Firea din banii bucureștenilor pe care-i ține în frig! apare prima dată în Ziariștii.