Klaus Iohannis a fost preferat în Iași: Viorica Dăncilă pierde în fieful din Moldova

26

Klaus Iohannis a câştigat alegerile în judeţul Iaşi cu 36,22 la sută, la o diferenţă de peste 15 procente faţă de Viorica Dăncilă, ocupanta locului doi, potrivit numărătorii paralele efectuate de filiala ieşeană a PNL.

Liberalii au centralizat voturile din 739 de secţii din cele 748 existente în judeţul Iaşi, iar Klaus Iohannis se află pe primul loc, cu 36,22 la sută.

 Scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban:Ne-am săturat să auzim mereu acelaşi: ‘nu mai sunt bani’

Pe poziţia a doua se află Viorica Dăncilă – 21,19 la sută, urmată de Dan Barna cu 17,79 la sută.

În municipiul Iaşi, Klaus Iohannis a obţinut 33 la sută, Dan Barna este pe locul doi cu 24 la sută, iar Viorica Dăncilă a înregistrat 16 procente.

 EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

„Demagogia, populismul, promisiunile deşănţate şi circul mediatic practicate în campaniile electorale trecute nu mai prind la români şi toţi cei care încă se mai pretează la aşa ceva au fost crunt taxaţi. Klaus Iohannis a fost de multe ori ultimul bastion al democraţiei şi alături de PNL, de opoziţia parlamentară şi de asociaţiile civice, singurul care a acţionat concret pentru a bloca derapajele PSD. Iaşiul a fost la înălţime şi îi invit pe toţi ieşenii care îşi doresc modernizarea judeţului şi dezvoltarea regiunii să vină alături de noi şi de proiectul preşedintelui Iohannis“, a scris, pe Facebook, liderul filialei judeţene PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe, imediat după anunţarea primelor estimări ale rezultatelor alegerilor.

 Scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban:Ne-am săturat să auzim mereu acelaşi: ‘nu mai sunt bani’ .