Căpușă PSD executată magistral de un ministru PNL: „Motostivuitorul care jignea protestatarii a fost trimis la casare”

31

Premierul Ludovic Orban a demis-o pe șefa Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați (ANES), Grațiela Drăghici – celebrul „Motostivuitor” PSD-ist. Execuția decisivă i-a aparținut însă ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Fantomatica agenție guvernamentală ANES se află în subordinea Ministerului Muncii. La cârma acestui minister a venit, de câteva zile, Violeta Alexandru, șefa PNL București.

Ministrul Violeta Alexandru i-a dat o lecție usturătoare PSD-istei Grațiela Drăghici. Nu s-a limitat s-o evacueze din minister, ci a postat pe pagina sa de Facebook un text devastator. O execuție impecabilă pentru o PSD-istă profitoare și nesimțită!

Postarea ministrului Violeta Alexandru

„Motostivuitorul care jignea protestatarii a fost trimis astăzi la casare.

În timp ce preluăm lucruri mai importante, scuturăm și ministerul de PSD-iști.

Premierul a demis-o pe șefa ANES, aflată în subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale. S-a întâmplat imediat.”

„Denigratori și neiubitori de România”

Violeta Alexandru a atașat și o postare mai veche a „Motostivuitorului”. Grațiela Drăghici îi descria așa pe protestatarii pro-justiție: „bătăuși de bunici și aruncători de pietre, «promotori» neobosiți de dezordine și gălăgie socială, deținători de bagaj lexical suburban, violent și defăimător, denigratori și neiubitori de România, beneficiari de finanțări neștiute de nimeni, din care trăiți fără să construiți, hărțuitori de români de bună-credință, care își respectă crezul și tradițiile”.

„Motostivuitorul” avea „un singur mesaj” pentru protestatarii #Rezist: „Singura bătaie zdravănă pe care PSD o va da vreodată este bătaia în alegeri… cu trei trandafiri!”. Sigur, mai e și bătaia cu bastoane din Piața Victoriei, mai sunt și gazele, și tunurile de apă… dar astea sunt alintături intelectuale, nu violențe!

Gabriela Grăghici a dobândit celebritate – și o poreclă pe măsură – prin declarația năucitoare că „o femeie poate fi și motostivuitor”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: * Dăncilă a numit-o, Orban a „ras-o” pe „bruneta lui Vâlcov”! Adriana Cotel zboară de la şefia Spitalului Fundeni după numai trei zile în funcţie * 100.000 de voturi venite din diaspora până la ora 21.30. O mobilizare colosală pentru ziua de vineri. Ce spune Iohannis? * Cea mai mare mizerie a campaniei: escrocul Cumpănașu a „găsit-o” pe Luiza! Mâine ar putea-o „găsi” și pe Alexandra… * Cumpănașu, abjectul absolut: „Nu poți fi președinte dacă nu procreezi! Iohannis nu are ce căuta pe această lume!” * Totul despre alegeri * Urmărește aici, în timp real, cum se votează în România și în străinătate! Află cum îți dai seama dacă Dăncilă ratează turul 2 cu mult înainte de închiderea urnelor * Scandal electoral la Craiova, provocat de o dubioasă lansare de carte. Ținte: Klaus Iohannis și Dan Barna * Iar blocaj şi cozi la vot în Diaspora?!? MAE spune că posibilitatea este „foarte mare”! Dăncilă loveşte şi din afara Guvernului * Orban începe dur: „Opriţi angajările fictive! Vreau să fac febră musculară semnând decizii de concediere”. Iohannis: „Miniştrii PSD au golit conturile înainte să plece” * Votați Iohannis! Votați Barna! Votați Paleologu! Nu votați Dăncilă, Diaconu sau alte rebuturi!

Articolul Căpușă PSD executată magistral de un ministru PNL: „Motostivuitorul care jignea protestatarii a fost trimis la casare” apare prima dată în Ziariștii.