Klaus Iohannis îi UMILEȘTE pe liberali: Cum i-a APOSTROFAT pentru rezultatul din mai – VIDEO

31

Klaus Iohannis i-a certat pe liberali, la Adunarea Regională PNL Bucureşti – Ilfov. El le-a reproșat că nu au crezut în șansele de reușită ale referendumului pe justiție. Președintele le-a adus aminte că în afară de Ludovic Orban, el și încă ”vreo 2-3”, liberalii nu au crezut în șansele scrutinului.

”Sunteți mulți și sunteți hotărâți. Vom câștiga împreună! Vă mulțumesc pentru această primire entuziasmantă și țin să vă salut cu căldură. Bună seara, dragii mei liberali. Voi reprezentați cele mai puternice și cele mai vizibile organizații. Suntem în capitală. Sunt un muntean, sau un ilfovean, sau un bucureștean, dar sunt împreună cu voi.

Faptul că am PNL a câștigat alegerile europarlamentare este, dragii mei, senzațional. Faptul că am câșigat și referendumul pentru justiție este notabil. Aceste lucruri au fost posibile pentru că voi și cu mine ne-am implicat. Nu pentru că au fost mulți care au crezut. A fost Ludovic și cu mine și cu vreo 2-3.”, a declarat Klaus Iohannis Adunarea Regională PNL Bucureşti – Ilfov.