FBI: el e cel mai mare criminal în serie din istoria SUA! Are 79 de ani, a omorât 93 de femei și e încarcerat în California

58

Samuel Little

Un bărbat care a mărturisit că a săvârșit aproape 100 de crime și a primit mai multe condamnări pe viață, fiind încarcerat într-o închisoare din California, este considerat de către FBI cel mai prolific criminal în serie din SUA.

Samuel Little (79 de ani) este întemnițat din 2012 pentru uciderea a trei femei, dar anul trecut le-a spus anchetatorilor că a mai omorât alte 90, între 1970 și 2005, în toată țara, relatează Sky News.

Investigatorii FBI spun că mărturiile lui Little sunt credibile și că, până în momentul de față, au fost probate 50 din faptele mărturisite. Astfel, Samuel Little devine cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA.

Criminalul le-a spus investigatorilor că și-a strangulat cele mai multe din cele 93 de victime, majoritatea fiind femei de culoare. O mare parte din cadavre încă nu au fost descoperite, iar FBI face investigații în acest sens.

La începutul anului 2019, Little a desenat chipurile mai multor femei despre care anchetatorii cred că sunt victimele lui. Într-o mărturie video, el a descris cu lux de amănunte chipurile unor victime, iar poliția speră că astfel vor fi identificate o parte din femeile pe care le-a omorât.

O parte dintre victimele lui Samuel Little, desenate de criminal

Anchetatorii l-au prins pe Little foarte greu, după ani de zile de căutări, pentru că adoptase un stil de viață nomadă. Țintele lui erau femei vulnerabile, consumatoare de droguri sau prostituate. În niciunul din aceste cazuri, criminaliștii nu au investit foarte multe resurse și nu a fost anunțat niciodată FBI-ul.

„Ani de zile, Little a crezut că nu va fi prins niciodată, pentru că victimele sale nu contau pentru nimeni”, a declarat Christie Palazzolo, analist criminolog la FBI.

Samuel Little l-a „detronat” pe Gary Ridgway, care a fost condamnat în 2004 pentru 49 de crime. Pe locul 3 în topul celor mai prolifici criminali în serie din SUA este Ted Bundy, care a mărturisit că a ucis peste 30 de femei între 1960 și 1970.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: