Dăncilă îl susține pe „țărănoiul cu p…a mică”. Clujul devine primul județ din care PSD va fi evacuat total

52

A și apărut mufa lui Alexa în spatele Vasilicăi

După ce a făcut o numire catastrofală la șefia PSD Cluj, Viorica Dăncilă insistă să-l mențină președinte interimar de filială, instalat fără alegeri, pe Liviu Alexa, ziaristul cu apucături interlope și cu limbaj de boschetar.

Sâmbătă, la Alba Iulia, șefa PSD i-a luat apărarea lui Liviu Alexa, deși acesta i-a jignit înfiorător pe locuitorii Clujului, adresându-le injurii grosolane și expresii obscene. Deși pare obsedat sexual, Alexa a fost numit recent președinte interimar al PSD Cluj.

„Cât de corectă credeți că este asocierea PSD cu Liviu Alexa? Are o reputație oarecum îndoielnică, dacă citiți postările de pe Facebook o să înțelegeți la ce mă refer”, a fost abordată Dăncilă de un jurnalist.

„Da, noi l-am numit interimar pe Liviu Alexa în momentul în care organizația a obținut 8%. Vrem să obținem rezultate mai bune. Haideți să nu judecăm înainte și să venim cu idei preconcepute despre o persoană! Să vedem rezultatele pe care le va avea la prezidențiale și atunci vom decide”, a răspuns Dăncilă.

Premierul a ignorat fondul întrebării: calitatea execrabilă a ipochimenului Liviu Alexa. Răspunsul ei sugerează că dacă ai rezultate electorale bune, poți fi și o canalie, o otreapă, o lepădătură.

Mutarea făcută de Viorica Dăncilă, prin numirea lui Liviu Alexa, are șanse să ducă la evacuarea totală a PSD din județul Cluj. Acel scor de 8%, de la europarlamentare, se va duce spre un binemeritat 1-2% dacă PSD recurge la doctrina înjurăturii groase, scârboase.

„Futu-ți morții mă-tii de p…ă mică!”

Liviu Alexa a avut numeroase postări pe Facebook, dar și editoriale în ziarul său, în care i-a înjurat obscen pe locuitorii Clujului și pe politicienii de opoziție (PNL și USR-PLUS), în timp ce i-a ridicat ode lui Liviu Dragnea. Proprietar al unui trust de presă, plătit regește de PSD, Liviu Alexa are un comportament primitiv și un limbaj înfiorător, de boschetar lovit de pântecăraie.

Scârboșenii marca Liviu Alexa

  • „Băi, sunt atâția țărănoi în Clujul ăsta! Țăranii țăranilor care se scarpină la pulă la mănăstirea de la Nicula. Țărani cu pula mică care strigă în gura mare…”
  • „Clujul țărănoilor. Ăsta e orașul. Un oraș condus de un țăran din Răchițele ales de țărani.”
  • „Bărbați cu bermude mulate pe pulă, iar doamnele în rochii de seară albe, puțin transparente, prin care să le vedem chiloții roz ce respiră din cururile gelatinoase. Futu-vă-n gură de țărani!”
  • „Acum am timp și eu să vin să îți fut una.”
  • „Futu-vă-n gură de pudibonzi virtuali, pensionari ratați de Facebook, băsiste nefutute!”
  • „Pe bune? Sugi pula!”
  • „Mă cac pe tine, Copaciule! Și pe tine, un limbric hemoroid care înjură pe Facebook, are păreri mari și pula mică, și pe soția ta unsuroasă.”
  • „Futu-ți morții mă-tii de pulă mică, tu mă înjuri primul și apoi te superi că mă piș pe tine?!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: