Analizele confirmă: beizadeaua ucigașă era beată criță când a produs accidentul. Alcoolemie de „profesionist”: 0,80‰

105

Mario și fetele / „Iubește” lovelele

Analizele de sânge confirmă: Mario Iorgulescu (24 de ani), fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), era amețit de alcool în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când a produs accidentul rutier în care a murit Daniel Vicol (24 de ani).

Conform celor două probe recoltate după accident, Mario Iorgulescu avea 0,80 g/l alcool pur în sânge, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Astfel, pe lângă capetele de acuzare inițiale – ucidere din culpă și vătămare din culpă -, el va fi cercetat și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală.

Marți, un reprezentant al Spitalului Elias a declarat că starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat, iar medicii au intensificat măsurile de suport al funcțiilor vitale, informează Mediafax. Medicii au precizat că întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital.

Mario Iorgulescu a rămas fără permisul de conducere. Duminică, la ora 3.00, el conducea bolidul său de lux, marca Aston Martin, pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, cu o viteză nebunească: în jur de 240 km/oră. A pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de mașina condusă de Daniel Vicol, care a murit pe loc.

În 2016, Mario Iorgulescu a fost arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost acuzat că, împreună cu câţiva cunoscuţi, ar fi torturat un bărbat pentru a-l determina să-și retragă plângerea depusă într-un dosar penal. Cazul a fost trimis în judecată, dar magistrații Judecătoriei Sector 3 București l-au achitat pe fiul președintelui LPF.

Puteți dona AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM. CITIȚI ȘI: