Liviu Pleşoianu, mesaj războinic pentru Viorica Dăncilă: 'Eforturile depuse cu scopul de a mă convinge să mă retrag sunt penibile'

38

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu anunţă că nu renunţă la planul de a candida la alegerile prezidenţiale, deşi Viorica Dăncilă ar depune eforturi pentru a-l convinge să se retragă.

„Să-i transmită cineva doamnei Dăncilă#2 că știu că știe cum arată sondajele reale. Să-i mai spună și că mă amuză disperarea personajelor din jurul dânsei. Eforturile depuse cu scopul de a mă convinge să mă retrag sunt penibile. Nu mă retrag! Alături de mine sunt toți ROMÂNII LIBERI, din PSD și din afara PSD. …Doamna Dăncilă#2 nu e candidata oamenilor care au votat PSD în 2012 și 2016! E candidata partidului CEX și a unor înstelați însetați de putere…”, scrie Pleşoianu pe Facebook.

După alegerile europarlamentare şi condamnarea lui Liviu Dragnea, deputatul PSD Liviu Pleşoianu a criticat-o dur, în mai multe rânduri, pe Viorica Dăncilă, după ce premierul a renunţat total la discursul anterior al PSD legat de justiţie şi „statul paralel”.