Tăriceanu a prezentat proiectul alianței cu Pro România / VIDEO

30

Călin Popescu Tăriceanu a declarat intr-un interviu acordat Mediafax ca a discutat cu Victor Ponta despre o alianță ALDE – Pro Romania pentru ca este nevoie pe scena politica de o forta care sa reprezinte o ‘contrapondere la ceea ce este în momentul de față mișcarea de centru dreapta’ si pe care PSD nu o contracareaza eficient. De asemenea, Tariceanu a zis ca ALDE si Pro Romania se gandesc ca pot aborda impreuna si alegerile de anul viitor.

„Am făcut niște discuții cu Victor Ponta pentru că mie mi se pare în primul rând din punct de vedere politic că este nevoie pe scena politică românească de o forță care să reprezinte o contrapondere la ceea ce este în momentul de față mișcarea de centru dreapta sau această aglutinare pe centru dreapta, PSD pare să fie prea puțin activ în a contracara politic această mișcare și sigur că ne gândim fără doar și poate și la perspectivele electorale care ne așteaptă anul viitor. Așadar o consolidare a noastră cred că ar fi benefică ambelor forțe politice”, a zis Tăriceanu.

 EXCLUSIV Sondaj comandat de ambasade, prezentat de Viorica Dăncilă în CEX PSD: clasamentul candidaților la prezidențiale .