EX-TRA-OR-DI-NAR! Meci fabulos în Scoţia făcut de CFR Cluj: 4-3 cu Celtic Glasgow! Campionii României merg în play-off-ul Champions League

44

Echipa de fotbal condusă de Dan Petrescu face din nou miracole. Într-un meci de zile mari jucat pe terenul scoţienilor de la Celtic Glasgow – o echipă infinit mai galonată decât CFR Cluj – ardelenii au reuşit să scoată o victorie extraordinară: 4-3, în deplasare.

Desfăşurarea scorului a fost una total spectaculoasă. A deschis scorul echipa din Cluj în prima repriză. Scoţienii au egalat imediat după pauză, în urma unui forcing tipic meciurilor din insulă. A fost 2-1 pentru Celtic, dar CFR a egalat imediat din 11 metri pentru 2-2. În minutul următor, scoţienii au preluat din nou conducerea pentru 3-2, iar clujenii au egalat din nou când nimeni nu se mai aştepta: 3-3. Lovitura a dat-o George Ţucudean în ultimul minut de prelungire al meciului: 4-3 pentru ardeleni!!!

Victoria din Scoţia le permite jucătorilor lui Dan Petrescu să joace play-off-ul Champions League. Adversară va fi Slavia Praga. Dar chiar dacă nu se va califica în grupele celei mai populare competiţii de fotbal inter-club de pe planetă, CFR Cluj va mai avea asigurate încă 8 meciuri în grupele Europa League.

Dan Petrescu reuşeşte din nou o performanţă istorică pentru echipa din Cluj!