Gabriela Firea, după CEX: S-a votat ca PSD să aibă candidat propriu la alegerile prezidențiale și să demarăm negocieri cu ALDE, Pro România și sindicate

48

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat luni la finalul ședinței Comitetului Executiv (CEX) că liderii social-democrați au votat ca partidul să aibă propriul candidat la alegerile prezidențiale din această toamnă.

”Am votat pentru candidat PSD și mandatarea conducerii PSD să discute cu ALDE, Pro România și sindicate pentru o alianță pentru turul 1. S-a dat votul ca PSD să aibă propriul candidat la prezidențiale”, a anunțat Firea.

”Faptul că noi întârziem să anunțăm candidatul și dăm vina pe sondaje, poate crea senzația că deciziile se iau în altă parte”, a mai adăugat ea.

Ideea ca PSD să aibă propriul candidat la prezidențiale și de a negocia o alianță în acest sens cu partidul fostului premier social-democrat Victor Ponta a fost promovată în PSD de Paul Stănescu și Gabriela Firea.

Citește și: Vosganian amenință PSD dacă nu îl acceptă candidat pe Tăriceanu: ”Va trebui să discutăm serios despre viitorul coaliției”

Tags: cex psd, gabriela firea, psd va avea candidat propriu la prezidentiale