„Cine este acest GRECO? Parlamentul să facă o Comisie de anchetă!” Bazaconiile lui Relu Balamuc, impostorul care a înfrățit PNȚCD cu PSD

34

Impostorul și pușcăriașul

Știați că Iohannis și Justiția au instaurat în România „o formă agresivă de dictatură”? Sau că Dragnea este „deținut politic”? Ați aflat că un „judecător #Rezist” este o bestie, un gunoi? Ori că GRECO e condus de „sinecuriști ai lui Soros” și că Parlamentul trebuie să-l pună cu botul pe labe printr-o comisie de anchetă?

Nu e prea târziu să aflați acum. Autorul lungului șir de afirmații demente este președintele PNȚCD, avocatul Aurelian Pavelescu, zis și Relu Balamuc. Când nu se luptă cu sorosiștii, neomarxiștii, corporatiștii și #reziștii, acest impostor politic „urează succes lucrărilor Congresului PSD”, exact ca la PCR. Și se luptă cu GRECO, pe care l-ar băga în niște comisii de anchetă.

Pavelescu este cel care, anul trecut, a înfrățit PNȚCD cu PSD, comițând o abominație: alianța dintre doi dușmani istorici – victimele țărăniste și torționarii comuniști. Acum zice că fără el, PSD n-ar obținut acel avans de 0,1% în fața USR-PLUS, la europarlamentare. Și cerșește o nouă „platformă comună”, să nu fie lăsat de PSD pe dinafară, că singur nu e în stare să facă nici măcar liste de candidați.

Am selectat câteva dintre aberațiile scrise de Pavelescu pe Facebook în ultimele trei săptămâni. Legați-vă centurile, traversăm o zonă horror! Omul nu și-a luat pastilele de multă vreme!

Jurnal dementde Aurelian Pavelescu

24 iunie. Avertizez: în România se operează lovitura de stat! Președintele României și autoritatea judecătorească s-au coalizat pentru a da o lovitură de stat împotriva Parlamentului și Curții Constituționale. Tehnic, este vorba despre paralizarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). În România a fost instaurată o formă agresivă de dictatură!

27 iunie. Voi participa pe 29 iunie la Congresul Extraordinar al PSD, ca răspuns la Invitația făcută de d-na Viorica Dăncilă. Mulțumesc pe această cale pentru Invitație. Urez succes lucrărilor Congresului PSD!

1 iulie. La Congresul PSD s-a vorbit deschis, fără cenzură sau auto-cenzură. Un semn că în partid există dezbatere serioasă și deschisă. Votul masiv pentru Viorica Dăncilă este, din nou, un semn pentru unitatea partidului.

1 iulie. Reiterez, PSD a trecut de USR-PLUS cu 0,1%, contribuția PNȚCD și PER fiind determinantă (desigur, PNȚCD și PER au adus mai multe voturi decât 0,1%).

1 iulie. De câțiva ani, un grup de actori – unii cu faimă – s-a găsit în fruntea protestelor împotriva „ciumei roșii”, ridicând în slăvi linia corporatisto-neomarxisto-globalizantă. Cei care rezistă și… „se vând”, bravo lor, cei care nu, se găsește de muncă: șantierele au nevoie de forță de muncă azi mai mult ca oricând.

3 iulie. CCR, decizie istorică! Liviu Dragnea iese din închisoare! CCR confirmă ceea ce eu am spus de la bun început: Dragnea, deținut politic!

5 iulie. Titlu: „Petre Lăzăroiu: Nu am nicio îndoială că această condamnare a lui Dragnea a fost una politică”. Petre Lăzăroiu, judecătorul constituțional, erou al zilelor noastre!

9 iulie. Cine este acest GRECO? Ei răspund în fața cui? Parlamentul să facă o Comisie de anchetă! Să decretăm anarhia în România! Cine sunt acești experți ai GRECO, care dictează statelor, parlamentelor, guvernelor, popoarelor ce să facă cu Constituțiile lor? Nu cumva vom găsi printre acești „experți” niște cursanți ai lui Soros? Nu cumva este vorba despre niște amărâți de sinecuriști la comanda unor grupuri de interese economice și de putere, care vor să controleze cu cătușele, prin magistrați corupți și șantajați, guverne și parlamente, decizii politice prin care să fie distruse națiuni?

9 iulie. Dana Gârbovan distruge GRECO! Ministrul Justiției și CSM au datoria să reacționeze, nu doar să ia act de criticile excepționale ale judecătoarei Gârbovan!

9 iulie. Bogdan Mateescu este judecător și membru al CSM, unul dintre cei care în ultimii trei ani a fost susținătorul fervent al #rezist, al abuzurilor din justiție, al crimelor din DNA, o bestie, un gunoi! Bă, penalule, ieși dracului din magistratură și CSM!

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM! * Să crape fierea în borfași: Codruța Kovesi va fi procurorul-șef al Europei! Francezul Bohnert primește o funcție mare la Paris