Șoc. Mihai Gâdea candidează la președinție. E omul lui Dăncilă

87

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că, dacă social democrații vor merge pe varianta Mihai Gâdea la prezidențiale, nu vor avea nicio șansă. Totodată Băsescu acuză că a scăzut mult nivelul de exigență, dacă se vorbește de asemenea candidați.

„Mi-ați pus în față un nume foarte antipatic mie, acest Gâdea, dar cred că PSD dacă și-l ia ca și candidat face 0,5% în primul tur. Nu glumesc. Vorbesc serios. Sigur că exagerez cu 0,5%, dar unul ca Gâdea nu are nicio șansă să fie președintele României. A coborât destul de mult nivelul de exigență la prezidențiale dacă am ajuns să vorbim că e posibil să fie candidat Gâdea, soțul doamnei Firea. S-a depreciat mult ideea de portret robot al candidatului pentru Președinția României”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Acesta a mai spus că Gâdea „e vulnerabil dacă îl bușește cineva. el e tare dacă vorbește singur. (…) Trebuie să faci și acte de binefacere.Dacă vrea să candideze, îl pot lua să îl antrenez câteva săptămâni”.

Despre Dan Puric, profil de candidat, Băsescu a răspuns: „Dan Puric e isteț, e un om care, la ce i-am ascultat din conferințe, e un om care are un set de gânduri. Nu știu, nu neapărat și de valori. De multe ori nu îl aprob, dar ar putea fi un bun vorbitor și care nu s-ar intimida în fața unui preopinent”.

Despre Aurel Pop, fostul șef de stat susține: „Aurel Pop e altceva. Ar fi o figură care ar impune și ca independent, darămite dacă ar fi și susținut de un partid”